SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bunlar da 'Torbacı' Taifesi.. 10'u Tutuklandı

0
Güncellendi - 2018-03-25 02:26:25
Bunlar da 'Torbacı' Taifesi.. 10'u Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da uyuşturucu madde kullanan ve “torbacı” olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonunda gözaltına alınan 29 şüpheliden 10 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olarak 2 aylık çalışma sonucunda, 21 Mart günü yaptığı operasyonda uyuşturucu kullananlar ile uyuşturucu madde satanlardan oluşan toplam 29 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 29 şüpheli hakkında “Uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak”  ve  “ Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlarından soruşturma yapıldı.

İşlemlerin ardından Adliyeye sevk edilen ve “Torbacı” olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu sattığı tespit edilen 10 şüpheli “ Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Diğer 19 şüpheli ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kenan (5 yıl önce)
    Taha kimseyi küçük görme illa bir şey diceksen rabbim şifasını versin rabbim akıl versin de..
    0
    0
    Yanıtla
  • Baskilli (5 yıl önce)
    Sen kime nasil davranacagini Bilmiyon da devlet mi ogretsin.bossss
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben devlete değil basina sesleniyorum torbaciyla normal vatandaş bir mi sen gölge yapma yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (5 yıl önce)
    Bu insanları teşhir etsenize çok masumlarmiş gibi her zaman gizli kapaklı gösteriliyor Allah aşkına gösterin de bizde kime nasıl davranacagimizi bilelim
    0
    0
    Yanıtla