SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bunlar Doğal Mucizeler

A- A+ PAYLAŞ

Uzmanlara göre, kadın ve erkek 30 yaşına kadar, üremeye ve orgazma yönelik olarak; cinsel güçlerinin doruklarında oluyorlar.

Otuzlu yaşlardan itibaren, yaş arttıkça insanlar sosyal ve ruhsal açıdan baskılardan kurtularak; cinselliği artık üreme aracı olarak değil haz alarak yaşıyorlar.

Sevgiyle yaşanan cinsellik: vücutta fiziksel ve ruhsal tatmin ve rahatlık duygusu oluşturur; kan dolaşımını arttırır; endorfin, seretonin ve dopamin gibi mutluluk veren hormonların salgılanmasına neden olur; kas çekilmelerinde meydana gelen acıları hafifletir; formda hissettirir; olumsuz düşünceyi önleyerek olumlu bir bakış açısı verir; kadınlarda adeti düzenler. Yıllardır birlikte olan çiftlerin birbirlerine tutkun olmaları için sihire ya da mucizeye ihtiyaç yoktur. Fiziksel olarak kasların kasılması olan orgazmı, kalsiyum düzenler. Vücutta kalsiyum eksikliği olursa orgazmla ilgili sorunlar çıkar. Sardalye balığı, süt ürünleri ve yeşil yapraklı sebzelerde bulunan kalsiyum orgazmı kolaylaştırırken; mısır, buğday, fasulye, bezelye, fındık, peynir, istiridye, sütsüz çikolata ve yumurta da bulunan çinko ise sperm sayısını arttırıyor.

İnsanlar, çok kolay yöntemlerle sevdiklerini etkilemenin ve onlardan etkilenmenin yolunu bulabilirler. İlişkiye tutku ve heyecan getirilmek isteniyorsa, vücuttaki etkisi bilim adamlarınca kanıtlanmış afrodizyaklarla başlangıç yapılabilir. "Cinsel arzu uyandırıcı" anlamına gelen afrodizyaklar, adını Yunanlıların aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit'ten alıyor. Günümüzde ise çeşitli içkiler, gıda maddeleri, parfümler, bitkiler ve kimyasal maddeler afrodizyak olarak biliniyor. Her gün birçok kişi, farkına bile varmadan, afrodizyak özellikleri olan pek çok gıda maddesi tüketiyor.

Afrodizyaklar, seks gücünü ve sekse olan isteği artırarak insana seks hayatında olumlu değişiklikler yaşatıyor. Aslında, aşk hayatının değişmesi için kişilerinin önce kendilerinin bunu gerçekten istemeleri ve partnerlerine tutkuyla bağlanmaları gerekir. Eğer cinsellik sevgiyle yaşanmıyorsa, afrodizyakların da hiçbir etkisi olmaz. Sağlıklı bir cinsel yaşam için dengeli beslenmenin ve afrodizyakların yanı sıra günlük egzersizler yapmak da gerekiyor. Ve ayrıca cinsel gücü azaltan sigara ve stresten uzak yaşamak ve uykusuz kalmamak gerekiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız