SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunlar Engelliler İçin Ayak"

A- A+ PAYLAŞ

 

 
Malatya Sakatlar Derneği'ne 60 tekerlekli sandalye yardımında bulunan Malatyalı iş adamı Ekrem Dernek, " Bütün gayem Malatya'da eğitime, sağlığa ve insanlara elimden geldiğince yardımcı olmaktır. " dedi.
 
Malatya Sakatlar Derneği'nde düzenlenen törende engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye verildi. Terkerlekli sandalyelerin dağıtımı sırasında bir konuşma yapan Malatya Sakatlar Derneği Başkanı Ali Haydar Koyun,"Malatyalı sözde değil özde iş adamlarımızdan Ekrem Dernek Beyin bundan iki ay önce 60 tane tekerlekli sandalye yardımında bulunacağını açıklamıştık. Konuyla ilgili Kaymakamlıklarımız, milli eğitim ve basın aracılığıyla duyuru yaptık. Şuana kadar bize 35 başvuru oldu ve engelli arkadaşlarımıza tekerlekli sandalyelerini verdik. Ben bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah Ekrem Beyin bu özverili davranışı diğer iş adamlarımıza da örnek teşkil eder. Bu sandalyeler sağlam insanlar için bir anlam ifade etmeyebilir ama engelli insanlar için bir çift ayak anlamı taşıyor" dedi. 
 
Bu tür yardımların kendini çok mutlu ettiğini söyleyen iş adamı Ekrem Dernek ise, "Bütün gayem Malatya'da eğitime, sağlığa ve insanlara elimden geldiğince yardımcı olmaktır. Daha evvelde Malatya'da annem adına bir ilköğretim okulu, babam adına bir sağlık ocağı ve bugünde bir yıl evvel vefat eden eşim adına bu tekerlekli sandalyeleri getirdik" ifadelerini kullandı. Dernek, eşi adına tekerlekli sandalye yardımında bulunduğunu açıklarken gözyaşlarını tutamadı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız