SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bunlar O Yüzden mi?

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:42
Bunlar O Yüzden mi?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da alkollü ve ehliyeti olmadığı  iddia edilen sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı otomobil, savrularak yol kenarındaki eczanenin içine girdi. Bir kişinin yaralandığı kaza, 15 Kasım 2011 tarihinde meydana gelen kazada Ak Parti Milletvekili Öznur Çalık'a ait Öznur Eczanesi'ne aynı şekilde giren otomobili akıllara getirdi. Kaza yerlerinde Malatya Belediyesi tarafından kaldırım çalışmaları yapıldığı ve kaldırım yüksekliklerinin savrulan otomobilleri tutamayacak kadar düşük seviyede olduğu gözlendi. İki kazada da kaldırımda şans eseri yayaların olmaması ölüm veya yaralanmaların önüne geçti. Kazalar, neredeyse asfalt yolla aynı seviyede olan kaldırımlarda yürüyen yayaların büyük tehlike altında olduğunu ortaya çıkardı. 

Dönmek İstedi, Kendini Eczanede Buldu

Pazar günü gece saat 02.00 sularında meydana gelen kazada, Mehmet Ulutaş, kullandığı  44 EC 379 plakalı otomobili ile Cengiz Topel Caddesi'nde seyir halinde iken ara sokağa dönmek istedi. Furkan D. yönetimindeki 44 EH 844 plakalı otomobil ise dönmek isteyen 44 EC 379 plakalı otomobile arka taraftan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan 44 EC 379 plakalı otomobil, yüksekliği az olan kaldırıma tutunamayarak eczanenin içerisine girdi. Kazayı gören vatandaşlar eczaneye giren otomobilin sürücüsünü çıkarırken, 44 EH 844 plakalı otomobilin sürücüsü ve yanındakiler ön tarafı hurdaya dönen otomobili kaza yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Otomobili kaza yerinden yaklaşık 200 metre uzaklıktaki sokağa iterek götürmeye çalışan kişiler, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından durduruldu. 

Ehliyet Yok..Alkol Var..

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri eczaneye giren otomobilin yaralı sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak, Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü Furkan D.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edilirken, alkollü olduğu iddia edilerek gözaltına alındı.

2011'deki Kaza...

Sıtmapınarı'ında 15 Kasım 2011 tarihinde meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, araçlardan biri Ak Parti Milletvekili Öznur Çalık'a ait eczaneye savrulmuş ve büyük çapta hasara neden olmuştu. Çalık'a ait eczanede çalışan kalfa Hayrettin Türkoğlu'nun yanı sıra iki çırağın, kaza sırasında müşteriye kapalı olan ancak ilaç sayımı yapılan eczanede bulunurken, şans eseri yara almamışlardı. 

Foto 1 : 15 Kasım 2011 tarihindeki kaza (iha)

Foto 2 : Cengiz Topel Caddesi'ndeki kaza (iha)     

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız