SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bunlar Polisin Gördüğü!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya kent merkezinde son 4 gün içerisinde çeşitli yerlerde esrar kullanırken yakalanan 13 genç adli makamlara sevkedilirken, yalnızca polisin müdahale edebildiği olaylardaki sayı bile ürkütüyor.

OLAYLAR..
Saray Mahallesi Ömerefendi Sokağı’nda 01.50 sıralarında polisin şüphe üzerine kontrol ettiği 22 yaşındaki E.K., 24 yaşındaki E.Ö., 22 yaşındaki H.A. ve 18 yaşındaki U.A. adlı gençlerin esrar kullandığı saptandı. Gözaltına alınan gençlerden E.K., ifadesinde kullanıcı olmadıklarını, sadece denemek için kullandıklarını söyledi. İfadeleri alınan gençler salıverildi.

Cemal Gürsel Mahallesi’nde, 14.30 sıralarında 6 genci gören polis ekibi, bu gençlerin yere bir şeyler attığını görünce 34 yaşındaki M.T., 26 yaşındaki E.Ç., 22 yaşındaki M.A., 23 yaşındaki B.A., 23 yaşındaki M.C. ve 17 yaşındaki B.D. adlı şahısları yakaladı, yere attıkları gazete kağıdına sarılı olarak da 10 gram esrar buldu. “Uyuşturucu Esrar Bulundurmak ve Kullanmak” suçlamasıyla adliyeye verilen şahıslar serbest bırakıldı.

Cevherizade Mahallesi Bulun Sokaktaki parkta 21 yaşlarındaki A.K. ve M.K. adlı gençlerden şüphelenen polis, bu gençlerin üzerinde yaptıkları aramada 1.5 gram esrar buldu. Saat 14.25 sıralarında gözaltına alınan gençler, “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlamasıyla ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

Sancaktar Mahallesi’nde meydana gelen kayısı hırsızlığı olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 17 yaşındaki M.H.’nin üzerinde de 4 gram esrar bulunduğu bildirildi.

Öte yandan, Yeşilyurt ilçesi Gözene Köyü Dutlukuyu mevkiinde İ.K. adlı şahsın üzüm bağı içerisine ektiği, esrar hammaddesi olan 161 kök kenevir bitkisi jandarma tarafından imha edilirken, şahıs adliyece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız