SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunlar Sadaka-i Cariye"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:25:13
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Arapgir ilçesine bağlı Satikli, Koruncak, Bostancık köyü Saray mezrası köylerini ziyaret etti. 

Milletvekili Mustafa Şahin, burada Satikli ve Bostancık köylerini ayrı ayrı şebekelerle güçlendiren içme suyu kaynağının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Şahin, şunları söyledi: "Kaymakamımız, belediye başkanımız ve vatandaşlarımızla daha önce şebekeli suyumuz olmasına rağmen ancak mevcut suyun hem Bostancık hem de Koruncak'ın kullanmasından ortaya çıkan sıkıntılar vardı. Hamdolsun şu an arkadaşlarımız mevcut suyu güçlendirdi. Bu su kaynaklarının insanlığın hizmetine sunulması ayrı bir güzelliktir. Kim bu sudan ihtiyaçlarını giderirse bundan elde etmiş olduğu sevaplar bu işe vesile olanlara gider.Bu hizmetler sadaka-i cariye diyeceğimiz hizmetlerdir. Bugüne kadar belki birtakım sıkıntılar yaşadınız ama sonuç güzel oldu.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. bizim görevimiz, sorumluluğumuz vatandaşımızın karşılaşmış olduğu sorunlara neşter vurmak, ilaç olabilmektir. Bu hizmette bunlardan bir tanesidir.Cenab-ı Allah kaynağını daim etsin.İnşallah bir ve beraber bu toprakları en iyi şekilde imar etmeye gayret göstereceğiz.” 

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise içme suyu kaynağının köylere umut olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekili Şahin'e, ziyaret esnasında Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş, Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer, il yönetim kurulu üyesi A.Turan Koç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Hekimhan ilçesine bağlı Ballıkaya köyü Çeki mezrasında da taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Şahin, ziyaretlerini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız