SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bunlar Süper Beyinler'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fen Lisesi'nde bahar şenliği ve mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen 2009-2010 öğretim yılı sonu bahar şenliği mezuniyet törenine, Vali Ulvi Saran, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Fen Lisesi Müdürü Murat Dönmez, Meteoroloji Bölge Müdürü, aynı zamanda Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Necip Duman, Final Dergisi Dershaneleri Malatya Sorumlusu Hasan Doğan, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali Ulvi Saran konuşmasında, "Malatya Fen Lisesi'nin geleneksel hale gelen bahar şenliği münasabetiyle aranızda bulunmaktan memnunum. Fen lisesi öğrencileri, entellektüel kapasiteleri, zeka ve algılama düzeyleri ile başarılarını katladıkları gibi, sosyal ve kültüre faaliyetleri ile de öne çıkarmaları gerekir. Standart ders programları dışında, sorumluluklarını da yerlerine getirmelerini bekliyoruz. Öğrenciler tek yanlı standart dersler dışında, kültürel ve sosyal faaliyetlere de katılmalılar" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da, "Fen Lisesi öğrencileri, ülkemizin süper beyin takımı çocuklarımızdır. Bunlar için ne yapılsa değer. Gelecekte anadolumuzun, güzel ülkemizin hizmetinde olacaklar"ifadelerini kullandı.

Fen Lisesi Müdürü Murat Dönmez ise öğrencilerin sınavlarda olduğu kadar sanatsal etkinliklerde de oldukça kabiliyetli olduğunu bildirdi.

Öğrencilerin şiir okuduğu program sonunda bu yıl mezun olan 80 öğrenciye törenle kep giydirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız