SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bunlara Nasıl Oy Veriliyor?!'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi 1. sıra milletvekili adayı Prof.Dr. Hasan Tunç, seçim gezilerini sürdürüyor.

MHP'den çalışmalara ilişkin şu bülten yayınlandı:

"Tunç, İnönü Mahallesi’nde bulunan bir evde mahalle toplantısını gerçekleştirdi. Görüşme talebinde bulunan Malatya’da yaşayan Sivaslılarla bir araya gelen Hasan Tunç, toplantıda Türkiye’de yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.

Konuşmasında hükümete yüklenen Hasan Tunç “Vatandaşa hiçbir tane istihdam alanı sağlama, üretilen malı ucuza satmasına göz yum, ondan sonra ben burada siyasetçiyim ben ülkeyi yöneteceğim de… Benim aklım almıyor; bu oyların nasıl verildiğini anlamıyorum” dedi.

Prof Dr. Hasan Tunç konuşmasına şöyle devam etti:

“Karayolu benzininiz yoksa işlemez. Ama demiryoluna odununuzu keser yine de o lokomotifi işletirsiniz. Veya elektriği suyunuzdan elde edersiniz yine o demiryolunu işletirsiniz. O nedenle demiryolu bir ülke açısından çok önemlidir. Ama bizim ülkemizde de en fazla ihmal edilen alan demiryolu taşımacılığıdır. Hızlı tren yapıyoruz dediler hızlandırılmış tren yaptılar. Eskiden 60 kilometreyle gidiyorsa, şimdi 90 km ile gidiyor. Adı oldu hızlı tren… Hiçbir teknolojisi yok, Malatya’da bunlardan hiç yok.

İktisadi verilerle genel anlamda değerlendirme yapıldığında bir toplumda en üstteki %20 gelir grubuyla en alttaki %20 gelir grubu arasındaki gelir ve servet farkı 10 kat ve yukarı ise o ülkede iç savaş çıkar der sosyal siyaset uzmanları ve iktisatçılar… Türkiye’de 2002 yılında 9 kattı. TÜİK’in verilerine göre bugün ise 17 kat… Bunu engelleyen de bizim dinimiz ve kültürümüz. Zaten bu anlamdaki gelir ve servet farkının özellikle orta kesime ait gelir grubunun ülkedeki hayat standardının aşırı derecede düşmüş olduğunu gösterir. Malatya’da eskiden ortalama ayda bin civarında icra takibi yapılırken, şuan ortalama on binin üzerinde olduğunu söylüyorlar”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız