SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahreden Görüntüler!..

0
Güncellendi - 2016-07-18 05:01:11
Kahreden Görüntüler!..
A- A+ PAYLAŞ

Darbe girişimi sonrası halk, sokaklarda gördüğü askeri araçları abluka altına alıyor. Malatya’da da çevre yolunda ilerleyen zırhlı bir askeri araç, vatandaşlar tarafından kuşatıldı.

Darbe girişimi sonrasında on binlerce Malatyalı'nın demokrasi nöbeti sürerken, gece saatlerinde çevre yolunda 3 askeri aracın ilerlediği bilgisi polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri, kısa sürede çevre yolunda ilerleyen jandarma komutanlığına ait 3 adet zırhlı aracı durdurdu. Yapılan incelemelerde araçların gün boyu 2. Ordu’da sürdürülen operasyonlarda polisin yanında yer alan dost birliklere ait olduğu ve çatışmada tekerlerinin hasar görmesi nedeniyle onarım için Özsan Sanayi Sitesi’ne gittiği anlaşıldı.

Araçlardan 2’si polis eskortluğunda çevre yolunda ilerlerken, geriden gelen bir araç ise Turgut Temelli Alt Kavşağı'nda vatandaşlar tarafından ablukaya alındı. Ellerinde Türk bayrakları ile zırhlı aracı kuşatan vatandaşlar, aracın darbeci askerlere ait olduğunu düşünerek tepki gösterdi. Polis ekipleri, öfkeli vatandaşı sakinleştirmek için büyük çaba sarf ederken, bazı vatandaşlar aracın üstüne çıkarak Türk bayrağı astı.

Zaman zaman gerginliğin yükseldiği olayda zırhlı aracın üstüne çıkan sivil polis, her ne kadar durumu anlatmaya kalkışsa da vatandaşlar sakinleşmedi. Sivil bir polis, zırhlı aracın sürücü koltuğuna geçerek anons yaptı. Yaklaşık yarım saat süren gerginlik polisin zırhlı aracı olay yerinden uzaklaştırması ile son buldu.

iha

DARBE GİRİŞİMİ SONRASI HALK, SOKAKLARDA GÖRDÜĞÜ ASKERİ ARAÇLARI ABLUKA ALTINA ALIYOR. MALATYA’DA DA ÇEVRE YOLUNDA İLERLEYEN ZIRHLI BİR ASKERİ ARAÇ, VATANDAŞLAR TARAFINDAN KUŞATILDI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

ASKERİ ARAÇ ABLUKAYA ALINDI. POLİS ASKERİ ARACIN SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA GEÇEREK ARACI UZAKLAŞTIRDI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız