SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunları Göndereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:38
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Türkiye'nin kötü günlerden geçtiğini ifade ederek, 30 Mart'ta milletin desteğiyle kötü gidişi durduracaklarını söyledi. 

Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Çavuşoğlu Mahallesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kazancıoğlu, "Bunları göndermemiz gerekiyor. Dil ele hükmedecek ve demokratik yolla bunları göndereceğiz. İnşallah bir hareketle bunu başaracağız" dedi.

Kazancıoğlu, vatandaşlardan 30 Mart'ta destek isteyerek, "Türkiye kötü günlerden geçiyor. En büyük sorun adaletsizlik ve hırsızlık. Bunu hep beraber düzelteceğiz. Bunun için desteklerinizi bekliyoruz" ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız