SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunları Kim Yapacak?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:33:44
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Saman Pazarı’nı ziyaret ederek burada faaliyet gösteren samancıların sorun ve taleplerini dinledi.

Beraberindeki partililerle birlikte Saman Pazarı’na giden Ağbaba’ya yaşadığı sorunları anlatan bir samancı, “Burada bizlere bürolar tahsis edilsin. Su ve elektrik abonesi olamıyoruz. İçecek bir su bulamıyoruz. Hal binasındaki esnaflarda bir kamyon mal getiriyor, bizde aynı kamyonla mal getiriyoruz. Bize de rahat çalışma yapabileceğimiz imkanlar sağlanmalı” dedi.

Ağbaba, “Malatya’da geçmiş yıllara göre besicilik azaldı. Ancak Malatya’da hayvancılık yapılıyor. Saman Pazarı önemli bir yer. Malatya’da hayvancılığın ve besiciliğin gelişmesini istiyoruz. Büyükşehir olmak, sadece isminin başına büyükşehir koymakla olmuyor. Büyükşehir olmanın koşulları var. Bölge müdürlüklerinin ve çeşitli tesislerinin olması lazım. Malatya birçok konuda Büyükşehir olmayı hak ediyor. Ancak saman Pazarı’ndaki görünüm Büyükşehir olan Malatya’ya yakışmıyor. Saman Pazarı’nda elektrik yok, içecek su yok. Bunlar 2013 yılında yoktur. Bunları kim yapacak? Her şey kar değil. Sosyal devlet ve sosyal belediyecilik yapılmalı. Belediyenin görevi sadece Atatürk ve İnönü Caddesindeki insanlara hizmet etmek değildir. Buradaki insanlara da hizmeti getirmeli. Büyükşehire buradaki manzara yakışmıyor ve böyle Büyükşehir olunmaz. Çok üzüldüm, insanı yaralayan bir manzara” diye konuştu.

Malatya Belediyesi’nden Saman Pazarı’ndaki sorunları çözme çağrısında bulunan Ağbaba, “Saman Pazarı’nda 2013 yılında elektrik yok. Buradaki insanlar soğuk suya muhtaç. Ulaşım yoktur” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız