SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bunları Mutlaka Tüketin !

A- A+ PAYLAŞ

Kışı sağlıklı geçirmek için en faydalı 4 meyve. Bu meyveleri mutlaka tüketin...

DÜNYANIN en çok okunan sağlık ve yaşam dergisi Men’s Health, kışın sağlıklı kalmak için mutlaka tüketilmesi gereken meyveleri araştırdı.

Nar: Kolesterolü ve tansiyonu düşürmeye yardımcı olur, kalp hastalığı riskini düşürür. Hücrelere zarar veren serbest radikalleri etkisiz hale getiren antioksidanlar bakımından oldukça zengindir. Kanser riskini azaltır ayrıca zekayı da açar.

Kivi: Bir kivi, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yarayan C vitamininden yaklaşık 100 miligram içerir. Sindirimi düzenler.

Hurma: Besin değeri elmadan daha yüksektir. A, C vitamini ve lifler bakımından oldukça zengindir. Kan şekerini dengeler. Yaşlanmanın etkilerini geciktirir. Damar sertliğini önler.

Greyfurt: Kanserin yayılmasını önleyen antioksidan maddelerle doludur. İçindeki C vitamini soğuk algınlığının etkilerini yatıştırır. Kolesterolü yüzde 15.5 düşürür. Vücutta hasar gören DNA’yı onarmaya yardımcı olur.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız