SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bunları Yerseniz Acıkmazsınız !

A- A+ PAYLAŞ

Aşırı yağlı, tuzlu ve şekerli yiyecekler neredeyse bağımlılık yaratıyor. İşte sizi tok tutarak bu bağımlılıktan kurtaracak besleyici 7 yiyecek.

1. Muz

Açlık hissettiğiniz zaman abur cubur yerine yıl boyu bulabileceğiniz ve fiyatı da uygun olan bu meyveyi tercih edebilirsiniz. Sizi tok tutar ve birçok abur cuburdan daha az yağ ve şeker içerir.

2. Yumurta

Haftada 12 tane yemediğiniz müddetçe yumurta vücudunuzun protein ihtiyacı açısından idealdir. Proteinli yiyecekler daha uzun süre tok tutar.

3. Badem

Fındık ve bademin iyi birer atıştırmalık yiyecek olduğu fikrini yaygınlaştıran Dr. Mehmet Öz’dür herhalde. Badem asit ve protein açısından zengindir. Bir avuç badem sizi uzun süre tok tutar.

4. Avokado

Sanılanın aksine avokado içindeki tekli doymamış yağ asitleri ve protein sayesinde sizi uzun süre tok tutar.

5. Fıstık ezmesi

İçinde yüzde 100 kavrulmuş fıstık olan fıstık ezmesi hidrojenize yağ, şeker ve ekstra tuz içermez. İçindeki protein ve tekli doymamış yağlar hem sağlıklıdır hem de tok kalmanıza yardımcı olur.

6.Yulaf ezmesi

Yulaf ezmesi çok az şeker ve bol miktarda lif içerir. Hazırlaması da çok kolaydır. Bir kasesi sizi saatlerce tok tutabilir.

7. Elma

Elmalar lif deposudur. Günde bir tane elma yerseniz mideniz lifle dolar ve sürekli yemek yemeyi düşünmezsiniz!

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız