SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunların Önünü Tıkamışız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:08:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin beraberindeki partililerle birlikte merkeze bağlı Şahnahan beldesini ziyaret etti. Milletvekili Şahin, "Bir avuç mutlu azınlığın, çetelerin, mafyanın, derin güçlerin istediği değil, çoğunluğun istediği olacak” dedi. 

İlk olarak Şahnahan Belediye Başkanı Hacı Eryaman'ı makamında ziyaret eden Şahin burada yaptığı konuşmada, büyükşehirle birlikte beldelerin kapatılmasının hizmet kalitesini artıracağını ifade ederek şöyle konuştu:

“Biz cumhuriyet rejiminin karşısında olanların karşısında durmuşuz. Adamlar onların yanında durmuşlar. Biz onlara karşı dik durmuşuz. Onlar kalkıp ordu göreve diye darbeye davet etmişler. Darbeciler geldiği zaman cumhuriyetin, demokrasinin vermiş olduğu yetkiyi mi kullanıyor? Onların yaptığı durumdan vazife çıkarmaktır. Biz bunların önünü tıkamışız. İnsanlarımızın iç tehdit olarak görülüp ötekileştirildiği dönemler son buldu. Bundan sonra bu ülkede ilelebet milletin sesi olacak. Bu insanlarımız ne diyorsa o olacak. Bir avuç mutlu azınlığın, çetelerin, mafyanın, derin güçlerin istediği değil, çoğunluğun istediği olacak. Darbeler bundan sonra tedavüle girmeyecek, tedavülden kalkmış olacak. Belde belediyelerini kaldırırken de bu amaçla yaptık. Amacımız, temennimiz hizmetin daha hızlı insanlarımıza ulaşmasıdır. Önümüzdeki süreç içersinde de biz zaten bunları anlatıyoruz. Vatandaşlarımız bunları dinliyorlar. Onları da dinleyecekler. Bizleri de dinleyecekler. Onlar eğer haklılarsa gelsin anlatsınlar. İnsanlarımız kime inanıyorlarsa, kime güveniyorlarsa onları iktidara getiriyorlar. Birilerini davet ederek darbeye zemin hazırlayacaksın. Vatandaşımızın vermediği yetkiyi de vatandaşımızın yetki verdiği kişilerden alıp onlara vereceksin. Artık böyle bir yağma yok.”

Şahnahan Belediye Başkanı Eryaman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şahin'e teşekkür etti.

Şahin vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyerek sorunların çözümü için yetkililerle telefon görüşmesi yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız