SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunların Yerelde de Uzantıları Var"

0
Güncellendi - 2016-01-29 17:41:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Mustafa Şahin haftalık halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Parti binasında gerçekleştirilen halk günü toplantısının açılışında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin, AKP'nin 1 Kasım seçimlerinden önce verdiği sözleri yerine getirmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade ederek, “Biz AK Parti olarak milletimiz ve ülkemiz için bu gayreti sarf ederken terör örgütüne destek veren siyasi parti görünümlü bazı odakların tek amacı, doğu ve güneydoğuda sıkışan terör örgütünü kurtarmak” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şahin’den önce bir konuşma yapan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı her hafta Cuma günü Halk günü toplantılarında vatandaşlar ile bir araya geleceklerini söyleyerek, “Bu halk günü toplantılarında hem ilimizle ilgili hem de şahsi sıkıntıları dinleyip milletvekillerimizle beraber çözüm bulmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Kahtalı’nın ardından söz alan Milletvekili Şahin ise dün gece Mecliste kabul edilen Torba yasa ile ilgili konuşarak, “Biz AK Parti olarak yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın hükümetten beklentilerini bir an önce hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk ve 1-1,5 Aylık süre içerisinde vatandaşların bizden beklediği düzenlemeleri hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu düzenlemelerin içerisinde torba yasa diye ifade etmiş olduğumuz bir yasayı dün akşam meclisten geçirdik. 1 Kasım’dan önce sizlere vaat etmiş olduğumuz taahhütlerimizin bir an önce hayata geçirilmesi için bazı yasal düzenlemeler gerekiyordu, çok şükür bu gerekli düzenlemeleri de dün gece itibariyle yasalaştırmış olduk” diye konuştu.

Şahin, AKP'nin 1 Kasım seçimlerinden önce verdiği sözleri yerine getirmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini söyleyerek, “Biz AK Parti olarak milletimiz ve ülkemiz için bu gayreti sarf ederken bazı odaklar, özellikle de ihanet şebekesine dönüşen ve Güneydoğu’da siyaset yaptığını iddia eden siyasi parti görünümlü terör örgütüne destek olan, onların piyonu olan, uşaklığını yapan, şu anda Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çalışmalarımızı baltalamaya çalışan, oranın ahengini bozmaya çalışan bu siyasi kadroların tek amacı güneydoğuda sıkışan terör örgütünü kurtarmak. Ama bunu başaramayacaklar, biz orada bir tek ayrılıkçı unsur kalmayana dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadelemiz sizlerin dualarıyla, Allah’ın izniyle ve güvenlik güçlerimizin dirayetli duruşuyla sonuna kadar devam edecek. Bu siyasi guruplar istedikleri kadar orada köşeye sıkışan o eli kanlı örgütü kurtarmaya çalışsın. Tabiri caizse, o teröristler o köstebek çukurlarından bertaraf edilecekler” dedi.

Konuşmasında Diyarbakır Milletvekili Osman Baydemir’in meclis kürsüsündeki ağlamasına da değinen Milletvekili Şahin, “Daha iki gün evvel meclis kürsüsünde, daha önce Diyarbakır’da Belediye Başkanlığı yapmış ve şu anda milletvekili olan birinin sahte timsah gözyaşları döktüğüne şahit olduk. Orada onlarca polisimiz, onlarca bebeklerimiz, onlarca askerimiz katledilirken bir tek söz söylemeyen bu ahlaksızlar köşeye sıkışan teröristler için feveran ediyorlar. Meclisteki çalışmaları kilitlemeye çalışan bu HDP Milletvekilleri 24 kişinin bir bodrum katında yaralı bir halde bekletildiklerini ifade ediyorlar ve bunları vatandaş gibi göstermeye çalışıyorlar. Ben buradan soruyorum o 24 kişi ne arıyordu bodrum katında?” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerini eleştiren Şahin, “Bunlar ne kadar seviyeyi indirirlerse indirsinler biz asla onların seviyelerine inmeyeceğiz. Çünkü onlarda seviye yok, tamamen çukurdalar, tıpkı Doğu ve Güneydoğu’daki açılan çukurlardan bunların farkı yok. Onun için biz hiçbir zaman bunlara o tarz cevap vermeyeceğiz. Bunların yerelde de aynı uzantıları var, onlarda aynı şeyleri burada papağan gibi söylemeye çalışıyorlar. Çapları belli, bu çapsız insanlara bizim söyleyeceğimiz tek cümlemiz yok” şeklinde konuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Orhan (8 yıl önce)
    Ya kardesim nezamn görsem konusuyosunuz allahrizasi icin bu sehre bi faydaniz olmiyckmi???
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yalvar (8 yıl önce)Orhan isimli kullanıcı yorumuna
    Nasıl bir zararı var söylermisin sen olsan ne yapardın mesela
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent bey çok haklı Malatya için daha ne yapsınlar Tüik te açıkladı %67 oy ile Gelişmişlikte 67 Ci olduk adamlar daha ne yapsınlar.....
    0
    0
    Yanıtla