SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunların Yürekleri Gayri Milli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:05:31
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesi’nde propaganda çalışmalarını sürdüren MHP Adayı Şinasi Kazancıoğlu, 13 yıllık AKP iktidarında ülke insanının ayrıştırılması politikalarının uygulandığını, ancak son dönemde "milli" söylemlere sarıldıklarını belirterek, "Bunlara inanmayın. Dilleri millidir, ama yürekleri gayri millidir."diye konuştu.

"HEPİMİZİN TEK İDEALİ VAR.."

MHP İl yönetimi ve milletvekilli adayları seçim çalışmaları kapsamında Darende ilçesinde esnaf ve vatandaşı ziyaret etti. Büyük ilgi gören Kazancıoğlu'nun Darende gezisine, Petrolofisi ve Vakıflar eski genel müdürlerinden Mehmet Gültekin, MHP'nin 7 Haziran'daki Adana adayı Prof.Dr. Abdulkadir Yuvalı ile Mersin adayı Hakim Durmuş Özdemir de katılarak destek verdiler.

Kazancıoğlu, “Hepimizin tek ideali var, Allah’ın rızasını kazanabilmek. Allah hepimize hayırlı bir ömür ve hayırlı bir ölüm nasip etsin. Hayırlı ömürde iyi baba olmak, iyi komşu olmak, iyi öğrenci, iyi öğretmen, iyi çiftçi olmak belki de iyi milletvekili olmak vardır. İnşallah sizler bunu bana uygun görürseniz, haftaya bugün iyi bir milletvekili olacağım, size bunun sözünü veriyorum. Darende benim için öncelikli bir ilçe olacak, hiç şüpheniz olmasın. Ben Darendelilerin farkındalığını çok iyi biliyorum. Darende, Milliyetçi Hareket Partisi ile ilk tanışan ilçelerden biri, buradaki ocak hiç sönmedi. Diğer ilçelerde ateş küllendi ama burada bu ateş hiç sönmedi. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“DİLLERİ MİLLİDİR, YÜREKLERİ GAYRİ MİLLİDİR”

Ülkenin ekonomik ve siyasi anlamda bir tıkanmışlığına dikkat çeken Şinasi Kazancıoğlu esnaf sohbetlerinde farklılıklarımızı istismar ederek toplumu bölmeye çalışanların olduğunu kaydederek,"Bizi farklı kökenlere bölerek ayrıştırmaya çalışıyorlar ve maalesef birileri bunlara taşeronluk yapmaktadır. Bunu yapanlar şunu iyi bilmeli ki bu millet Kurtuluş Savaşı'nda yekvücut olmuştur. Kökeniniz ne olursa olsun hepimiz Türk milletinin onurlu birer ferdiyiz. 13 yıldır ayrıştırıcı politikalar uygulayanlar bir anda milli oldular. Bunlara inanmayın, bunlar sürekli gömlek değiştiriyorlar. Bunları siyasi çıkarları için her şeyi yapmayı göze almışlardır. Dilleri millidir, ama yürekleri gayri millidir."   

"MİLLETTE DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTİYORLAR"

Bugün Türkiye’de bankaların önemli bir bölümünün yabancı sermayenin elinde olduğunu ve vatandaşların bu bankalara borçlandırılarak diz çökertilmek istendiğini de sözlerine ekleyen MHP Adayı Şinasi Kazancıoğlu, ekonomik gidişatla ilgili şunları söyledi;

"Ülkesinin ve milletinin çıkarlarını düşünen bir hükümet, vatandaşını işsizliği ve yoksulluğa boğmuş!  Vatandaşın banklara borcu 450 milyar TL olmuştur. Türkiye'deki 49 bankadan 37'si yabancıların elinde. Vatandaşın alın teri, emeği borca sürülerek, millete diz çöktürmek istiyorlar. Şimdi bunun neresi milli? Cumhuriyetin tüm katma değer yaratan kurumları bir bir satıldı. Arsalar ranta dönüştürüldü, yandaşlara peşkeş çekildi. 60 milyar TL özeleştirilme yapıldı. Bu zenginlikten hangi biriniz faydalandı? Cebinize borç dışında para girdi mi? Evet, birileri zengin oldu, para mülk sahibi olanlar bellidir. Şimdi bunlar paralarıyla her şeyi satın alabileceklerini düşünmekteler. Ama onlara şunu söylüyorum, siz parayla kendinizi satabilirsiniz. Ama bu millet vicdanını, onurunu sizin gibi para pula satmaz. Bunun böyle olmadığını 1 Kasım'da göreceksiniz."  

"BİZ UMUT VAADEDİYORUZ"

Bu karanlık tabloda dahi MHP’nin umut vaat ettiğini ifade eden Kazancıoğlu, "Darende esnafı hakikaten çok dertli ama geleceklerinden umutları var. Biz onlara umut vaadediyoruz. Biz ekonomik anlamda, siyasi anlamda ve en önemlisi bu ülkenin geleceği milli güvenliği anlamında hemşerilerimizle dertleştik, hemfikiriz. Ekonomik dertlerin yanında en büyük dertleri bu ülkenin bütünlüğüyle ilgili geleceğe ilişkin endişeleri var bu insanların. Bizde diyoruz ki biz olduğumuz müddetçe, siz olduğunuz müddetçe,  hepimiz olduğumuz yani Türk milleti olduğu müddetçe, inşallah hiç bir kimse başarılı olmayacak ve emellerine ulaşamayacaklar.." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız