SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bunu Birlikteliğin Gücüyle Yaptık''

A- A+ PAYLAŞ

ELAZIĞ- Elazığ'da yapımı devam eden ve toplam 150 dönüm alanı kapsayan MİSLAND Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin ilk etabının yakında hizmete gireceği belirtildi.

Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, MİSLAND'ın bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğini söyledi. Elazığ-Malatya karayolu üzerinde yapımı devam eden MİSLAND'ın oluşumunda ortaklarının, çalışanlarının, müşterilerinin, Elazığ halkının büyük katkısının olduğunu ifade eden Demirbağ, "Sadece Elazığ'ı değil, bölgeyi cazibe merkezi yapacak olan MİSLAND, Elazığ halkına da büyük bir armağan olacaktır. İlimize en kalıcı eser, birlikteliğin gücüyle yaptırılmıştır. MİSLAND, 2007'de Elazığ'a, 2008'de bölgeye, 2009'da Türkiye'ye ve 2010'da dünyaya hitap edecektir" dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, "MİSLAND, 1. etapta açılacak bölümlerle Elazığ ve bölgeye, 2. ve 3. etapta kalıcı fuar alanı ve hayvanat bahçesiyle tüm entegre tesisleri bitmiş bir şekilde Türkiye'ye ve dünyaya açılacaktır. 1. etapta açılacak bölümlerden alış veriş merkezi, spor kompleksi ve konaklama merkezi, anfi tiyatro, Osmanlı lokantası, konferans ve düğün salonlarının kaba inşaatlarında bu yıl için planlanan noktaya gelinmiş, binaların kaba ve dış cephesi bitmiş, kalan beton işleri bahar ayına kadar askıya alınmıştır. Kış ayları içerisinde ise bu binaların ince işleri yapılacak ve bahar aylarının gelmesiyle birlikte de dış cepheleri giydirme işlemlerine başlanacaktır" diye konuştu.

MİSLAND'da 1. etapta bulunan 88 iş yerinden 77 adedinin kiraya verileceğini söyleyen Demirbağ, "İlk etapta hizmete girecek 88 işyerinin 77'si kiraya verilecek, en fazla 11 tanesi Misaş tarafından işletilecektir. 55 mağaza, 9 fast food lokanta, 4 düğün salonu, 4 lokanta ve pastane, 1 bowling salonu, 3 cep sineması ve çocuk oyun alanları olmak üzere toplam 77 işyeri şubat ayından itibaren kiraya verilmeye başlanacaktır. Kiraya verilecek birimler, yaz ayları içerisinde açılacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız