SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bunu da Kim Yaptırdı?

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Stadı’nın protokol tribünün arkasında “özel olarak” yaptırılan ve bazı kişilere kombine biletle satılan VIP bölümünü kimin ne amaçla düzenlettiği, güvenlik başta olmak üzere herhangi bir yetkili makamdan izin alıp almadığı merak konusu oldu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne ait olmasına rağmen Malatyaspor Kulübü tarafından kiralanmış olan İnönü Stadı’nın zaten çok tartışılan “protokol tribünü”nde, son haftalarda anlaşılmayan bir şekilde, birileri için “Çok Özel VIP” bölümü düzenlenmiş olduğu dikkat çekti.

Protokol tribününde sezon başında (üstteki fotoğraf Gaziantep B.B. maçından) olmayan bu VIP tribününün, Malatyaspor’un eski yönetimlerinde görev alan, görevli olmadıkları dönemde de yönetim üzerinde yine etkili olan birilerinin “özel” isteğiyle yapıldığı iddia ediliyor.

Düzenlenen yerin hemen önünde; Vali, Ordu Komutanı, Belediye Başkanı, milletvekilleri, konuk olarak gelebilecek üst düzey görevlileri vs. için tek sıra yer bırakıldığı dikkat çekerken, hemen arka kısmın “alelacele” bir platformla ayrılıp (alttaki fotoğraf son İstanbulspor maçında çekildi), numaralanarak kombine biletli VIP tribünü haline dönüştürülmesinin, “protokol tribünü” güvenliği için de değerlendirilmesi gereken bir durum olduğu belirtiliyor.

İl Spor Güvenlik Kurulu’nun, “üst düzeyde koruma gereken” Vali- Ordu Komutanı gibi isimlerin hemen arkasındaki alanın bir platformla ayrılıp, para karşılığı satılması konusunu ele alıp, mevcut duruma son vermesi, buradan satılmış olan kombine biletlerin sahiplerine de, büyük çoğunluğu satılmamış olan yan taraflardaki bölümlerde yer verilmesi gerektiği ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız