SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bunu Evde Yakaladım!'

A- A+ PAYLAŞ

Evinin yatak odasında gördüğü çocuğu kovalamaca sonucu yakalayan kadın, çocuğu polise teslim ederken, hırsızlık amacıyla eve girdiği değerlendirilen 10 yaşındaki çocuk hakkında yasal işleme başlandı.

Büyükmustafapaşa Mahallesi Posbıyık Sokağı’nda oturan 41 yaşındaki G.Ç. adlı kadın, 16.00 sıralarında evinin yatak odasında gördüğü, 10 yaşındaki F.Z. adlı çocuğu kovalamaca sonucu yakaladı. Çocuğu polise teslim eden G.Ç., evde yaptığı araştırmada çalınan herhangi bir eşyası olmadığı için şikayetinin de bulunmadığını bildirmesine rağmen, Gaziosmanpaşa doğumlu olan çocuk hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 12 yaşındaki M.M.Ç. adlı çocuk, 23.00 sıralarında Aslantepe Caddesi üzerinden evine giderken, bir grubun yolunu kesip cep telefonunu zorla aldıklarını ve kaçtıklarını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Kaynarca Mahallesi’ndeki demiryolunun yan tarafındaki demir rayların oksijen kaynağı ile kesilmiş olduğu DDY yetkilisi 45 yaşındaki İ.Ö. tarafından polise bildirildi. Hırsızlık amacıyla yapılan bu işle ilgili araştırma sürüyor.

Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde, kapısı kırılarak girilen 31 yaşındaki H.K. adlı kadına ait evden 1 çeyrek altın ile 16 kilo ağırlığında gıda malzemesi ve bazı ev eşyaları çalındı.

Selçuklu Mahallesi’nde oturan 64 yaşındaki C.A. adlı şahıs, evinde iken gelen işi şahsın kendisine tencere seti satıp boş senede imza attırdıklarını, daha sonra dolandırıldığını anladığını belirterek polise başvurdu.

Melekbaba Mahallesi’nde 49 yaşındaki H.T. adlı şahsa ait evin arka odasından 10 çuval içerisinde toplam 400 kilo kuru kayısı çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız