SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bunu Gittiğim Her Yerde Söyleyeceğim..''

A- A+ PAYLAŞ

14. Malatya Fuarı & Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Uluslar arası Kayısı Sempozyumu”na katılmak üzere ilimize gelen iş adamları ve bilim adamlarından bir grup Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarete, Dünya Kayısı Araştırma Grubu Başkanı Fransız Prof. Dr. Jean Marc Audergon, Malatyalı olup Fransa’da yaşayan Prof.Dr. Ziya Günata (üstteki fotoğrafta), Amerikalı Prof. Dr. Jules Janıck, Fransız Prof.Dr. Inra Avignon ve İngiltere’de yaşayan Malatyalı iş adamı olan Emin Karaman katıldılar.

Ziyarette konuşan Amerikalı Prof. Dr. Jules Janıck, dünya da kayısının anavatanı olan Malatya’da bulunmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, “Hiç kuşkunuz olmasın ki gerçekten Dünyada kayısının anavatanı Malatya. Ben bunu gittiğim her yerde söyleyeceğim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın ise Dünyanın en faydalı meyvelerinden birisi olan kayısı için düzenlenen sempozyuma katıldıkları için, sempozyum katılımcılarına teşekkür ederek, “Sizleri önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz sempozyumlarda da görmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı Akın, günün anısına bütün ziyaretçilere kayısı kristali ve kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız