SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bunu Gören 'Yetkili' Yok mu?

A- A+ PAYLAŞ

Yük ve yolcu taşımacılığındaki hatalar nedeniyle meydana gelen kazalardan gerekli dersler alınmadığı gibi, yeni kazalara da davetiye çıkarılıyor.

Yolcu minibüslerinin kapasitesinin dışında insan ve yük taşımaması gerekirken Darende ilçe merkezinden geçen bir minibüs görenleri hayrete düşürdü. İHA Darende Muhabiri İsmet Uğur, Malatya- Kayseri karayolu üzerinde bulunan ilçeden "transit" olarak geçen, "aykırı" yüklü minibüsü görüntüledi. Karayolu üzerindeki birçok noktada trafik denetimleri yapılmasına karşın, Diyarbakır plakalı bir minibüsün, "tehlike" yaratan bu görüntüsüyle yoluna devam etmesine nasıl izin verildiği, merak konusu oldu.

Üzerindeki malzeme kendi boyu kadar olan 21 ET 797 plakalı minibüs, şaşkın bakışlar arasında kayboldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız