SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bunu Niye Yaptınız?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası başkanı Ali Özgül (fotoğraftaki), Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Yumrutepe'nin tayininin çıkması nedeniyle milletvekillerine tepki gösterdi.

14 yıldır görev yaptığı Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevinden alınarak, bakanlığın müşavir kadrosuna atanan Yumrutepe'nin tayinine karşı çıkan Özgül, şu açıklamayı yaptı:

“İlimizde yıllardır Sanayi ve Ticaret il müdürlüğü yapan sayın Bayram Yumrutepe’nin tayinin çıktığını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

sayın Bayram Yumrutepe biz sivil toplum kuruluşları ile iyi bir diyaloğu olan, Malatyalılara hep yararlı olmuş, makamını herkese açmış olan kişidir. Malatya ve Malatyalılara bu kadar faydalı olmuş, bu şehre büyük emekler vermiş, tüm iş verenlerle iyi bir diyaloğ içerisinde olan şehrimizin sanayinin gelişmesinde büyük katkıları olan, sayın Bayram Yumrutepe’nin tayininin çıkarılmasının nedenini anlamış değiliz.

Ben sayın milletvekillerimize sesleniyorum. Malatyalı olmayıpda, Malatyalıları aşağılayan, kendi şehirlerine tayinleri çıktığı halde tayinin çıktığı ilin milletvekillerinin kabul etmediği Malatya da müdürlük yapan, Malatyalılara hep eziyet çektiren, kanun uygulamalarında kişilere göre yanlı davranan o kadar daire müdürü varken bu kişileri bugüne kadar uyarmayan ve kendilerine durumu arz ettiğimiz halde bugüne kadar ne bir uyarı ne de şikayetci olduğumuz konularda bilgi almayan Malatyamızın sayın milletvekilleri acaba neden Bayram Yumrutepe’nin tayinin çıkarılmasına göz yumdular,anlamış değilim.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız