SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunu Tesadüf Olarak Söylemiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-08-30 03:12:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski Milletvekili - Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Metin Emiroğlu beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Gürkan’ın Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde Battalgazi de kültürü ayağa kaldıran çalışmalar yaptığını belirten Metin Emiroğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde Battalgazi’deki tarihi kültürümüzü ayağa kaldıracak güzel çalışmalar gerçekleştirmiştir. Sayın Başkanımıza Malatya tarihini yakından ilgilendiren Danişment Gazinin Malatyalı Battalgazi’nin torunu olduğuna dair vesikalarında bulunduğu Prof. Dr. Necati Demir tarafından yazılan ‘Hacıemiroğulları Beyliği’ isimli kitabını hediye ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Battalgazi Destanı, Danişment Gazi Destanı Malatya’da yazılmıştır. İnsanlık Medeniyetinin başladığı, Anadolu’yu Anayurt Yapan Destan Şehri Malatya’ derken bunu tesadüf olarak söylemiyoruz. Burada gerçekleşen, olaylara, yazılan destanlara dayanarak bunları söylüyoruz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Halk (4 yıl önce)
    Başkanım şu müdür baskanlardan araçları aldınız piknik sefalari bitti şükür tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla