SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunun Devamı Gelecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:47:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Play-Off çeyrek final maçında Yeni Malatyaspor, Tepecikspor'u 3-2 mağlup ederek yarı finale kalan 3. takım oldu. 

Maç sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, zorlu bir rakibi yenerek yollarına devam ettiklerini söyledi. Kızıltan, “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Düşündüğümüz gibi oldu, maça çok iyi başlamamıza rağmen, golü de bulmamıza rağmen biraz dikkatsiz hareket etmemiz 2 gol yememize neden oldu. İkinci yarı maçı çevirdik. Oyuncularım çok istekliydi. Son dakikalarda şans golü diyebileceğimiz bir golle galip geldik. Tepecik gibi zorlu bir rakibi eleyip yolumuza devam etmemiz önemliydi ve bunu başardık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatyasporlu futbolculardan Mustafa Cevahir ve Yasin Palaz da, şampiyon olarak PTT 1. Lig’e çıkmak istediklerini söylediler. Maçı değerlendiren Mustafa Cevahir, “Golü bulduktan sonra rahat geçecek maçı yine kendimiz zora soktuk. Ama 2 golden sonra biz inandık. Madem buradayız ve buradan güzel bir şekilde ayrılacağız galip gelmeliydik. Maçı aldığımız için mutluyuz, devamı gelecek. Play-Off’ta her maç zorlu. Önümüzde 2 maç var. Onlar da zor olacak. Çok ciddi hazırlandık. Olabildiğimiz seviyede hazırlandık ve maçı kazandık. Şampiyon olarak PTT 1.Lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

TEPECİKSPOR CEPHESİ

Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, “Adımızı Play-Off’a yazdırmak bile çok güzeldi” dedi. Turhan, “Kaybeden taraf biz olduk. Ben futbolcu topluluğumla gurur duyuyorum. Her türlü negatif olaylara rağmen buraya kadar geldik. Adımızı Play-Off’a yazdırmak bile çok güzel. Penaltıyı kurtaran kalecimiz son dakikada hatalı bir gol yedi ve gülen taraf rakibimiz oldu” şeklinde konuştu.

Tepecikspor futbolcuları Recep Onur Çelik ve Kemal Özyurt ise, rakiplerini kutlayarak, “Maç bizim için çok dramatik bitti. Oyuna kötü başladık ve toparladıktan sonra yenildik. Bir mahalle takımı olarak Malatyaspor’un karşısına çıktık. Malatyaspor mazisi olan bir takım tabii ki, böyle şeylerle karşılaşacağımız biliyorduk” değerlendirmesinde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız