SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunun İçinde Baz mı Var?"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:17:55
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri meclis başkanlığına verdikleri önergelerde, ilçenin çeşitli sorunlarını gündeme getirirken, ilçe sınırları içinde yer alan eski Meteorolji Bölge Müdürlüğü binası önüne konulan ‘büyük’ bir tabelanın içine baz istasyonu gizlenip gizlenmediğini sordu. 

Yeşilyurt Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri; Fadıl Çiçek, Önder Öztürkoğlu ve Günnur Tabel imzasıyla verilen 3 ayrı önerge ile farklı konulara ilişkin soru soruldu, bilgi istendi. 

CHP’li üyelerin önergeleri arasında, eski Meteoroloji Bölge Müdürlüğü önüne konulan büyük bir tabela bulunduğu, bu tabelanın konulma amacının ne olduğu ve “tabelanın içine baz istasyonu gizlenip gizlenmediği” soruldu ve bilgi talep edildi. 

“Oyun alanı yok, çocuklar internet cafelerde zaman öldürüyor”

CHP’li meclis üyelerinin önergelerinden bir başkası, Yeşilyurt’ta 12-18 yaş arası çocukların basketbol, futbol, voleybol ve eski sokak oyunlarını oynayabilecekleri oyun alanları olmadığı vurgulanarak, Yeşilyurt’ta oyun alanlarının olmaması nedeniyle, çocuk ve gençlerin internet cafelerde zaman öldürdüğü ifade edildi. 

Önergede, Yeşilyurt’ta çocukların sosyal gelişimi için belediyenin gerekli tedbirleri alması istendi. 

Gündüzbey’de tuvalet sorunu 

Muhalefete mensup Yeşilyurt Belediye Meclisi üyelerinin meclis başkanlığına verdiği 3. önergede ise, Gündüzbey’deki bir parkta halka açık tuvaletin belediye tarafından kapatıldığı hatırlatılarak “Halkın ihtiyacı olan tuvaletin neden kapatıldığı ve açılması için gereğinin yapılmasını arz ederiz” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız