SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunun Neresini Düzeltelim?!."

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:09:01
A- A+ PAYLAŞ

CHP il başkanı Enver Kiraz, bir mahalle toplantısında "Belde belediyeleri hizmet yapmaktan aciz" diyen AKP il  başkanı Bülent Tüfenkçi'ye tepki gösterdi ve bu açıklamanın affedilmez olduğunu savundu.

Kiraz yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"AKP’li yetkililerin incilerine bir yenisi daha eklendi. Her  basın açıklamasında İktidar partisi İl Başkanı olduğunu unutan ve kendisini sadece CHP’nin yaptıklarına cevap vermeyi görev bilen AKP’nin İl Başkanı yine affedilmez bir söyleme imza attı.

Sayın Başkan, bir mahalle toplantısında “Belde belediyeleri hizmet yapmaktan aciz” demiş.Neresinden tutsak elinizde kalan bir cümle. Bu açıklamanın neresini düzeltelim. 

Öncelikle şunun AKP tarafından bilinmesi gerekiyor ki; 11 yıldır bu ülkeyi AKP’liler yönetiyor. Yani bu ülkede yapılanları en son eleştirmesi gerekenler AKP’lilerdir.Çünkü ne yapılmışsa veya ne yapılmamışsa bunun bir numaralı sorumlusu AKP’dir.

Bu yüzden belde belediye başkanlarına ve belde belediyelerine aciz diyenler bu acizliğin içinde boğulmaktadır. Bu acizliğin sorumlularıdır. Bu aynı zamanda AKP’nin yerel yönetimler konusundaki başarısızlığının itirafıdır. Diğer acizliklerinin de yansımasıdır.

Çünkü CHP tarafından yönetilen belde , ilçe ve şehirlerde bahsedilen acizliklere rastlayamazsınız. Çünkü her zaman  iddia ettiğimiz gibi bizim belediyelerimizde yolsuzluk, hırsızlık , ihaleye fesat karıştırma, adam kayırma  göremezsiniz. Bir tek şey görürsünüz o da şeffaf ,halkına hesap veren ve sürekli modernleşen, gelişen, sosyalleşen belediyeciliktir.Buradan AKP İl Başkanına sesleniyorum. Gel birlikte Güzelyurt’a, Hasançelebi’ye, Ören’e, Beydağı’na, Ağılbaşı’na,Fethiye’ye birlikte gidelim. AKP’li belediyelere göre çok kısıtlı imkanlarla neler yapıldığını görelim. Öyle konuş. Ve bizim Belediye Başkanlarından biran önce özür dile

Bizim 6 belde belediye başkanımız acizliği asla ve asla kabul etmez. Kendi İl Başkanının bu cümlelerine ses çıkarmayan AKP’li 30 belde belediye başkanı ise  bu konuda ne düşünür onu da halk bilmek istiyor.

Bir diğer konu da büyükşehir. Bütün Malatya bizim büyükşehir için ne kadar mücadele verdiğimizi , büyükşehire karşı olmadığımızı ama büyükşehir olurken beldelerin ve köylerin kapatılmasına karşı olduğumuzu anladı.Bir tek AKP İl Başkanı anlamadı. Herkesin gördüğü bir gerçeği farklı şekilde değerlendirmek ve bunun üzerinden siyaset üretmekle bir yere varamazsınız. 

CHP olarak toplumun her kesiminin dertlerini bilen, bunlara çözüm önerilerini samimiyetle ortaya koyan bir anlayışla ve halkımızın desteğiyle iktidara yürüyoruz. Tek amacımız halkın iktidarını kurmak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız