SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burada 18 Köylümüz Öldü'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Doğanşehir ilçesinde yapılacak olan duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Kılıç ile birlikte Kelhalil köyü mevkiindeki yol çalışmalarını inceledi.

Vali Daşöz, "Burada yaklaşık 20 kilometre yol çalışması yapılacak. Biz bu yolu alt yapısıyla tamamen 2,5 ayda bitirmeyi hedefliyoruz. Burayı bitirdikten sonra ekiplerimizi Akçadağ ve Darende ye yönlendireceğiz, Burada kamu iş makinelerinin ortak çalışması söz konusu" dedi.

Beraberindeki heyetle daha sonra Çığlık köyüne geçen Vali Daşöz, burada köylülerin ikram ettiği çayı içerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Köylülerin, "Köyümüzde alt geçit istiyoruz. Burada çok trafik kazası oluyor. Bu köyün içinde bulunan yoldan dolayı 18 kişi trafik kazasında öldü" şeklindeki sıkıntılarını dinleyen Vali Daşöz, "Durumu inceleyelim. Çıkan sonuca göre çözüm bulalım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız