SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burada 3 Hırsız Var!..'

A- A+ PAYLAŞ

Sabaha karşı 04.50 sıralarında 18-20 yaşlarında 3 kişinin binaların çevrelerini ve girişlerini kontrol ettikleri ihbarı üzerine giden polis ekibi, şahısları çaldıkları bisiklet ile birlikte yakaladı.

İnönü Mahallesi’nden polisi arayan bir vatandaş, 3 kişinin çevre binaları kontrol ettiğini bildirdi. Adres civarında yapılan araştırmada, eşgale uyan F.C.K. ve M.E.K. adlı iki şahsı yakaladı ve bunlardan 19 yaşındaki M.E.K.’nin üzerinde bir de bıçak bulundu. Vatandaşların bir kişinin daha olduğu yolunda yeniden ihbarda bulunması üzerine 50-60 metre mesafede bisikletli birinin bina duvarı kenarında beklediğini saptayan polis, 20 yaşındaki M.D. adlı şahsın da bu kişilerin arkadaşı olduğunu, 43 yaşındaki A.İ. adlı şahısın bisikletini çaldığını belirledi ve bu kişiyi de yakaladı. Adliyeye verilen 3 şahıs serbest bırakıldı.

DİĞER OLAYLAR..
İlyas Mahallesi’nde oturan 81 yaşındaki O.A., polise başvurarak, sabah 04.00’de evinden çıkarak camiye gittiğini, giderken sıcak nedeniyle evin camını açtığını, geri döndüğünde oturma odasındaki yeleğinin olmadığını, yeleğinde köstekli saat, 180 lira para ve kimliğinin bulunduğunu bildirdi.

42 yaşındaki K.K. adlı şahıs da, il merkezinden İstasyon Caddesi’nde bulunan işyerine gitmek için otobüse bindiğini, durakta indiğinde, içerisinde kimlikler, banka ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanının çalınmış olduğunu fark ettiğini polise bildirdi ve yankesicinin yakalanmasını istedi.

Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 39 yaşındaki M.N.İ. adlı şahıs da, öğleden sonra kayınpederini ziyarete gittiklerini, daha sonra evin yan tarafındaki çocuk parkında bir süre vakit geçirdiklerini, el çantasını bırakıp salıncağın yanına gidip geldiğinde, içerisinde 50 lira para, kart ve evraklar ile çocukları ve eşine ait kimliklerin bulunduğu çantasının çalınmış olduğunu fark ettiğini polise anlattı.

29 yaşındaki T.U. adlı şahıs da, Yeni Sanayi Sitesi’ne gitmek üzere Çarmuzu otobüsüne bindiğini, sanayide indiğinde malzeme listesine bakmak için cüzdanını kontrol etmek istediğinde, içerisinde kimliklerin bulunduğu cüzdanının çalınmış olduğunu anladığını polise bildirdi.

Şeyh Bayram Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki Y.N. de, evinde gece yarısı havanın sıcak olması nedeniyle balkon penceresini açık bıraktığını, sabah uyandığında odada şarja taktığı cep telefonları ile pantolonun cebinde olan ve 300 lira para ile kimlikler ve banka kartlarının olduğu cüzdanın çalınmış olduğunu fark ettiğini polise bildirdi ve hırsızın yakalanmasını istedi.

37 yaşındaki E.M.E.T. adlı kadın da, 15-20 gün önce öğle yemeği yediği lokantada cep telefonunu masanın üzerine bıraktığını, geri döndüğünde bulamadığını, daha sonra kamera görüntülerini incelediğinde, bir bayanın masanın üzerindeki telefonu arayarak işyerini terk ettiğini gördüklerini polise anlattı ve hırsızın belirlenerek yakalanması talebinde bulundu.

İzzetiye Mahallesi Atmalı Sokakta 24 yaşındaki F.G.’ye ait işyerinden dizüstü bilgisayarın yanı sıra 1 adet masaüstü bilgisayar çalan M.Y. ve U.H. adlı küçük yaştaki hırsızlar polis tarafından yakalandı.

Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 64 yaşındaki H.A. adlı kadın da, işyerinde telefonu unuttuğunu, geri geldiğinde işyeri sahibinin telefonun sahibi olduğunu sanarak verdiği kişinin 22 yaşındaki F.T. adlı bayan olduğunu öğrendiğini, bu kişiyi tüm aramalarına rağmen bulamadığını bildirdi ve şikayetçi olduğunu söyledi. Polis araştırmaya başladı.

Hasan Varol Mahallesi’nde 41 yaşındaki H.P. adlı vatandaşa ait evden hırsızlık yapmak isterken yakaladığı 21 yaşındaki Ö.A. adlı bayanı polise teslim etti, ancak şikayetçi olmadı. Ö.A. savcı talimatıyla salıverildi.

Çöşnük Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi’nde 39 yaşındaki N.K.’ya ait bisiklet çalındı.

38 yaşındaki M.E. adlı bayan da, otomobille Şehir Mezarlığı’na gittiğini, çantasını araç içerisinde bıraktığını, geri döndüğünde, içerisinde cep telefonu, fotoğraf makinesi, 50 euro, 60 lira, kimlik ve kredi kartları bulunan çantasının çalınmış olduğunu polise bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız