SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burada Ameliyat Yapabileceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:12
'Burada Ameliyat Yapabileceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ile Mücahit Fındıklı, Pütürge Devlet Hastanesi’nde inceleme yaparak, hastanenin Kurban Bayramı öncesi ya da Kurban Bayram sonrasında hizmete gireceğini açıkladılar. 

AKP Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuh Boyraz ve Basın Yayın Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ile birlikte Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı, yeni Pütürge Devlet Hastanesi’nin son durumu hakkında incelemelerde bulunarak bilgi aldılar.

Öz ve Fındıklı’yı hastane girişinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şükrü Özdemir karşıladı. Dr. Özdemir, hastane hakkında bilgi vererek, “Her şeyimiz hazır. Yaklaşık 1 yıldır bekliyoruz. 3 tane odayı diyaliz ünitesine çevirdik. İl merkezinde yaptığımız hizmetin aynısını tüm ilçelerimizde yapıyoruz. İlçelerimizde diyaliz hastalarımızı alıp, hastaneye getirerek diyaliz ünitesine alıyoruz. Pütürge’de de aynı hizmetimiz devam edecek. Tüm odalarımız 2 yataklı nitelikli oda şeklinde. Malatya Devlet Hastanesi’nden bir farkı yoktur. Bu hastane 4 milyon 750 bin TL bina bedeli, yaklaşık 1 milyon TL tutarında da bizim harcamamız var. Şuanda yeni hastanemizin açılışı ile birlikte toplam 4 uzman ile birlikte hizmet vereceğiz. Burada ameliyatlarda yapabileceğiz. Doğumlar bu hastanemizde yapılabiliyor. Yeni hastanemiz Pütürge’ye yakışır bir hastanemiz olacak. Diş hizmetleri de verebileceğiz, yüksek standartlarda hizmet vereceğiz. Kurban Bayramı’ndan hemen sonra açmayı planlıyoruz. Bazı cihazların montesi için bekliyoruz” dedi.

Milletvekili Fındıklı, yeni hastanenin Pütürge’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekili Öz ise, “Bu hastanemiz 25 yataklı olacak. Ameliyathanesi var, 3 ünite diyaliz bölümü var. Modern hizmeti verebileceğiz. Ağız ve diş konusunda her türlü hizmeti verebileceğiz. Burası çok enteresandır. Hükümetimizin yatırım programında 10 bin nüfuslu ilçelere hastane yapılmıyor. Burası başka bir ilin ilçesi için programa konulmuştu, özel gayretlerle oranın yatırım programında alınıp buraya getirildi. Biraz gecikti. Müteahhitlerde bazen değişik aksamalar oluyor. Geçtiğimiz günlerde hastanenin teslimini Kamu Hastaneler Birliği TOKİ’den teslim aldı. İnşallah Kurban Bayramı’ndan önce hastane hizmete girerse Pütürgeliler çifte bayram yapar. Cihazların montesini hemen hızlandıralım. Lojman konusundaki sıkıntıları da takip edeceğiz. Pütürge’miz için yüz akı bir hizmeti getirmiş olduk” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Malatya’ya gelmesi konusunda teklifte bulunduğunu aktararak, “Sayın Başbakanımız Malatya programı için özel kalemine talimat verdi, yakın bir zamanda Başbakanımızın Malatya ziyareti olabilir. Başbakanımız ya da teşekkür ziyareti için sayın cumhurbaşkanımız da gelecek, toplu açılışlar yapılırken, Pütürge Hastanesi’nin de resmi açılışını yaptırırız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız