SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burada Bulunmaktan Mutluyuz"

0
Güncellendi - 2016-05-06 15:51:15
A- A+ PAYLAŞ

Bölge Müdürleri ve Üst Yönetim Koordinasyon Toplantısı için Malatya’ya gelen Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Başkanı Mehmet Aktaş, beraberinde Başkan Yardımcıları ve Malatya Bölge Müdürü ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

5 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen ziyaret sırasında Malatya’da olmaktan mutlu olduğunu belirten TUİK Başkanı Aktaş, ev sahipliğinden dolayı Başkan Çakır’a teşekkür etti. Aktaş, “Türkiye İstatistik Kurumu olarak kurum içi koordinasyonu teminen yılda iki kere yaptığımız Bölge Müdürleri ve Üst Yönetim Koordinasyon Toplantısını bu yıl Malatya gibi seçkin bir ilimizde yapıyoruz. Ev sahipliği için Malatya erkânına ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada bulunmaktan mutluyuz ve şeref duyuyoruz” dedi.

Pano01Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Malatya’da daha çok etkinlik yapılmasını arzu ettiklerini belirterek, Malatya’nın bölgede daha da büyümesinin en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Malatya’nın Büyükşehir statüsünden sonra bu hedefine bir adım daha yaklaştığını belirten Başkan Çakır, “Malatya son yıllarda genel manada baktığımızda hem şehirleşme hem de ekonomik anlamda hızla gelişen ve kalkınan bir il. Kayısımız var ama orta ölçekli sanayimiz de hızla gelişmekte. Malatya’nın gelişmesi için bizler de gayret gösteriyoruz.

Sizlerin Malatya’mızda bir bölge toplantısı yapması da bizleri son derece memnun ediyor” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret sırasında TUİK Başkanı Mehmet Aktaş’a kuru kayısı ile kayısı kristali hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız