SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burada da Uygulayın'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Melekbaba'da incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin, kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesi için kentsel dönüşümün mahallelerinde de uygulanmasını istedikleri bildirildi.

Çakır'ın Melekbaba Mahallesi'ndeki incelemelerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır Melekbaba Mahallesinde incelemelerde bulunup, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

5 Mart Cuma günü gerçekleştirilen geziye Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ile Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir, Taştepe Mahallesi Muhtarı Turan Sarı ve mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın göreve gelmesiyle birlikte Melekbaba Mahallesinde gözle görülür değişiklikler olduğunu kaydeden Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir, mahallelerinde daha önce yaşanan temizlik sorununun ortadan kalktığını, bazı alt yapı eksikliklerinin giderildiğini, yollarının ise asfaltlandığını söyledi.

Muhtar Demir, “Yapılan bütün hizmetlerin yanında tabi ki bazı eksiklerimiz var. Ancak, sorunlarımızı çözmek için gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Malatyalılara hizmetin en iyisini yapmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevre yolu altı, çevre yolu üstü söylemini ortadan kaldıracaklarını, çevre yolu altında bulunan mahallerin gelişimiyle Malatya’nın modern bir şehir haline geleceğini söyledi.

Başkan Çakır, “Çevre yolunun altında bulunan mahallerimizle ilgili imar ve şuyu çalışmalarımız sürüyor. Biz bu çalışmaları titizlikle yapıyoruz. Yapılacak çalışmaların devamında, açılacak imarlı yollarımızla mahallelerimiz daha da gelişecek. Sosyal eksikliklerle ilgili olarak da bizler projelerimizi hazırladık, hazırlamaya devam ediyoruz. Bu çalışmaları yaparken bize katkı sağlayacak her fikri ve düşünceyi dinliyoruz. Ortak noktayı bularak insanımıza hizmet ediyoruz. Bu hizmetleri yaparken vatandaşlarımızı yanımızda görmek bizlere ayrıca bir heyecan ve şevk veriyor” dedi.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri de Melekbaba Mahallesine yapılacak diğer hizmetleri dört gözle beklediklerini, özellikle kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için kentsel dönüşümün Melekbaba Mahallesinde de uygulanması gerektiğini söylediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız