SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Burada Karmaşa Var.. Çünkü!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki araç ve yaya trafiği açısından en işlek kavşaklardan biri olan Ziraat Bankası önündeki ışıklı sinyalizasyon sistemi 4 gündür çalışmıyor.. Arızanın, Yeni Cami çevre düzenlemesi nedeniyle yapılan kazı sırasında sinyalizasyon sistem kablosuna zarar verilmesinden kaynaklandığı belirtilirken, arızanın giderilmemesi tepkilere yolaçtı.

İnönü Caddesi üzerindeki en işlek iki kavşaktan biri olan Ziraat Bankası önündeki kavşakta, trafik sinyalizasyon sisteminin devre dışı kalması, yaya ve araç trafiği açısından "tehlike" yaratırken, vatandaşlar, söz konusu durumun, bu ara Malatya'da sıkça konuşulan trafik düzenlemelerinden biri olduğunu zannediyordu. Alt geçitten sonra, Kız Meslek Lisesi ile Sıtmapınarı'ndaki ışıklar da devre dışı bırakılmıştı.. Vatandaşlar arasında, ayrıca "Birbirine çok yakın iki kavşaktan birinin sinyalizasyon sisteminin devre dışı bırakıldığı" ya da "Araç trafiği sirkülasyonunun artması için, sistemin kapatıldığı.." gibi yorumlar yapılırken, olayın arızadan kaynaklandığı ortaya çıktı.

Belediyenin, Başbakan karşılama hazırlıkları, fuar ve şenlik organizasyonu gibi yoğunlukları nedeniyle, asli görevlerinden biri olan güvenli trafik alt yapısını sağlama ve işletmeyle ilgili sorumluluğunu unutmuş olması tepkiye neden oldu.

Bu arada, Çarşamba günü itibarıyla da "devredışı" durumu süren kavşakta, sık sık sürücüler ile yayalar karşı karşıya geliyor, gerginlikler yaşanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız