SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Burada Öküz de Yok Buzağı da!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, İl Genel Meclisi toplantısında, iktidar ve muhalefet partililerin bazı üyeleri arasında tartışma yaşandı.

İl Genel Meclisi, İl Özel İdare Genel Sekreterliği Salonu'nda Bekir Çelik başkanlığında toplandı.
Toplantıda, İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nin 2007 yılına ait 22 milyon YTL'lik giderler bütçesi görüşüldü. AKP'li üyelerin kabul, MHP'lilerin red ve CHP'lilerin ise çekimser oy kullandığı oylama sonunda bütçe kabul edildi.

Bütçe görüşmeleri sonunda söz alan AKP Yazıhan İlçesi üyesi Yunus Kılınç, "Bütçe konusunda arkadaşlarımız eleştiri yaparken öküz altında buzağı arıyorlar. Bütçede 2007 yılı için 22 milyon YTL ödenek ayrıldı. Bunu muhalefet üyeleri kabul etmiyor. Kalkıp, red veya çekimser oy kullanılıyor. Bizim bu arkadaşlarımız kimden yana? Halktan yanalar mı, halka düşmanlar mı? Muhalefet görevini yapmalı. Herşeye itiraz edilmemeli" diye konuştu.

MHP'li üye Ruhi Polat ise Kılınç'ın sözlerini eleştirerek, "Bu meclisi kimsenin germeye hakkı yoktur. Burada öküz de yoktur, buzağı da yoktur. Lahana da yok turşu da yoktur. Kimse meclisi germesin. Herkes konuşmasına dikkat etsin" diye yanıt verdi.

CHP'li Sait Özoğlu ise "Bu meclis geriliyor. Gerilmek isteniliyor. İl Özel İdare'ye katkı sağlanması için Altın Kayısı Oteli satışa çıkarıldı, ancak olmadı. Şunu söyleyeyim. Ben, 62 yaşımdayım. Nice iktidar gördüm muhalefet oldu, nice muhalefet gördüm iktidar oldu. Bunu unutmayalım "dedi.

AKP'li Adurrahman Atay da, yaşanan tartışmalara ilişkin olarak "Birbirimizi germeye gerek yok" uyarısında bulundu.
İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik'in ikazları ile tartışma sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız