SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burada Potansiyel Var'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kano ve Rafting Federasyonu As Başkanı Şafak Tatoğlu, Darende’nin rafting sporu için uygun bir bölge olduğunu söyledi.

Malatya Valiliği’nin daveti üzerine Türkiye Kano ve Rafting Federasyonu As Başkanı Şafak Tatoğlu, Darende ilçesinde de bir dizi incelemelerde bulundu. Tatoğlu’na Malatya Vali Yardımcısı Sezen Işıktaş, Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak, Gençlik ve Spor il Müdürü Sadi Fındıklı eşlik etti.

Tatoğlu yaptığı açıklamada, “Gelişmekte olan rafting branşında yeni, duyulmamış bölgeleri raftinge hizmet adına Darende’deyim. Yaptığımız incelemeler sonucu bu bölgenin rafting potansiyeli açısından güzel ve elverişli bir bölge olduğunu tespit etmiş durumdayım. Özellikle raftingin sprint ve hehir inişi kategorilerinde değerlendirilebilecek bir yer olduğunu gördük.

Amacımız önümüzdeki günlerde antrenörlük kursu ve temel eğitim kurslarını burada açmak ve akabinde rafting yarışlarını tertip etmek olacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız