SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burada Şahaser Halılar Var"

0
Güncellendi - 2016-06-26 17:55:45
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından açılan Halı Sergisi'ni gezdi. Başkan Gürkan, sergide şaheser denilebilecek halıların bulunduğunu söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,beraberinde İl Müftüsü Ümit Çimen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte Malatya Park AVM'de Battalgazi Belediyesi tarafından açılan Halı Sergisi'ni gezdi. Burada habercilere konuşan Başkan Gürkan, "AVM’nin üst katında halı kurslarımızın sorumlusu Narin hanımın açtığı halı sarayı sergisi diyebilir. Çünkü ancak saraylarda bu kadar çeşitlilikte ve üzerinde ihtimamla durulmuş ve şaheser diyebileceğimiz halıların dokunup, halı ile kilimin özdeştiği ve tablolarla bütünleşen bir halının sergisini burada müşahade ettik. Ben Narin hanıma ve bu sergiye emeği geçen tüm emekci kardeşlerimizi kutluyorum. Bu sergi ve projenin Malatya'mıza ve Malatyalılara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Battalgazi Belediye'mizin ilgili biriminde çalışan arkadaşlarımı da en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Bülten

hl1

hl2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız