SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Burada Sana Laf Düşmez!..''

A- A+ PAYLAŞ

Esnafların belediye ziyaretinde, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın önünde, ESOB Başkanı Şevket Keskin ile Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın (fotoğraftaki) arasında sert tartışma yaşandığı belirtildi.

Galerici esnafının, sorunlarıyla ilgili olarak, esnaf kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte belediyeye yaptığı ziyaretle ilgili belediyece yayınlanan bültende belirtilenlerin dışında olaylar da yaşandığı bildirildi. Yerel Bakış Gazetesi, bu ziyarette yaşananları "İşgüzar Yardımcı" başlığıyla manşetten verdi.

Ziyaret sırasında, bir esnafın, belediye başkanı Akın'ın yaşanan olaylara gözyumduğu şeklindeki konuşmasına orada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın'ın "Bunları konuşturmayın. Bunlar şov yapıyor" diyerek müdahale ettiği, Günaydın'a da ESOB Başkanı Keskin'in yanıt verdiği, ikili arasında sert tartışma olduğu ve Keskin'in "Sayın başkan kalksın sen gel otur. Esnaf burada derdini anlatmaya çalışıyor. Sen ne diye müdahale ediyorsun? Burada belediye başkanımız varken sana laf düşmez." diyerek Günaydın'a tepki gösterdiği bildirildi.

Bakış'ın haberinde, esnafları suçlayan Günaydın'a tepki gelince, Günaydın'ın atışmayı sürdürdüğü, bunun üzerine bir süre sonra belediye başkanı Akın'dan yardımcısına "sus" işareti geldiği, arkasından sinirlenen ESOB Başkanı Keskin'in, belediye başkanına "Arıyoruz size ulaşamıyoruz. Söz veriyorsunuz, ama icraatınız yok." diye konuştuğu kaydedildi.

Akın'ın Keskin'i odasına çağırarak yatıştırdığı da haberde yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız