SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burada Trafik Rahatlayacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cirikpınar Mahallesi'ndeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi ve yapılan düzenleme ile Maliye ve Adliye'ye giriş-çıkışların rahatlayacağını söyledi.

Çakır'ın inceleme ve açıklamalarının yeraldığı belediye bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri ile birlikte Cirikpınar Mahallesindeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

5 Ekim Pazartesi günü Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cirikpınar Mahallesindeki yol genişletme çalışmaları sırasında yaptığı açıklamada, “Maliye ve Adliye binamızın giriş ve çıkışlarında ciddi bir trafik sorunu yaşanıyordu. Bu sıkışıklığın giderilmesi için Cirikpınar Mahallesinde 200 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol genişletme çalışmasına başladık. Yol genişletme çalışmaları sırasında kamulaştırılan beş evin bedeli olan 185 bin TL sahiplerine ödendi. Çalışmalarımızı tamamlandıktan sonra asfaltıyla birlikte Belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 265 bin TL’dir. Cirikpınar Mahallesindeki yol genişletme çalışmamız tamamlandıktan sonra burada ciddi bir sorun ortadan kalkmış, Adliye ve Maliye girişlerindeki ulaşımda ciddi bir rahatlama sağlanmış olacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır Çevreyolu altında mevcut bir yapılaşmanın bulunduğunu belirterek, “Burada çok büyük değişiklikler yapmak yeni imar uygulamaları yapmak mümkün değil. Bu bölgemizin mevcut haliyle yollarının iyileştirilmesi, kaldırımlarının yapılması, altyapı sorunlarının çözülmesi, sokağın ve caddenin düzgün bir şekilde imarıyla bu sorunlar ortadan kaldırılacaktır. Bu amaçla çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Cirikpınar Mahallesi Muhtarı Öztürk Dağdelen mahallelerinde yapılan yol genişletme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Cirikpınar Mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı mahallelerinde görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, “Bu güne kadar hiçbir Belediye Başkanı gelip burada vatandaşın arasına girip sorunları dinlememişti. Mahallemize geldiniz sorunlarımızı dinlediniz teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız