SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burada Yamulmuş Bir Oto Var!'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:48:41
'Burada Yamulmuş Bir Oto Var!'
A- A+ PAYLAŞ

İstiklal Mahallesi Evliyaoğlu Sokağı'nda oturan ve gece yarısından çok sonra gürültü duyan sokak sakinleri, dışarıya baktıklarında, elektrik direğini devirmiş olan yamulmuş bir otomobil görünce polisi aradılar. Polis, kaldırımdan giderken kaza yaptığını değerlendirdiği aracın sürücüsünü aramaya başladı.

Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 02.30 sıralarında, Cengiz Topel Caddesi'nin Kernek istikametine tek yönlü olarak kullanılmaya başlanmasıyla, Çilesiz'e doğru karşı tek yönlü yol olarak kullanılmaya başlanan güzergah üzerindeki Evliyaoğlu Sokağı'nda oturan bazı vatandaşlar, büyük bir gürültü duydular. Dışarı bakan vatandaşlar, kaldırımda, elektrik direği ile bir bina arasında duran, elektrik direğini de devirmiş ve tam ortasından büyük bir darbe ile "yamulmuş" olan 44 AP 569 plakalı otomobili farkettiler ve durumu polise bildirdiler.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları ilk araştırmada aracın sürücüsünü bulamadılar. Direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktığı, elektrik direğini farketmeyip tekrar yola girmeye çalışırken kaza yaptığı sanılan otonun, olay yerinden kaçan, yaralı da olabileceği değerlendirilen sürücüsünün kimliğinin belirlenmesine ve bulunmasına çalışılıyor.

FOTOĞRAF: Emre YALVAÇ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız