SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burada Zoru Başardı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:13
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Erdem, 2. Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği (OSİAD) ile 1. Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği (MOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlarını ziyaret etti. 

LÜLECİ : ERDEM ZORU BAŞARAN BİR İSİM

2  Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği Başkanı Burhan Lüleci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Vahap Erdem kardeşimiz sanayicinin tüm sorunlarını yakından bilen bir isim. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi’ne sunduğu katkı çok büyük. Burada zoru başardı. Dolayısıyla Belediye’de de başaracağına inanıyoruz. Her türlü bilgi ve teknik anlamda tecrübeye sahip bir isim. Mimar olması Yeşilyur için ayrıca büyük bir şans. Biz OSB’de bulunan sanayiciler Vahap Bey’in başaracağına inanıyoruz. Kendisini destekliyoruz” dedi. 

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi’ne 16 yıl boyunca hizmet ettiğini belirten Erdem ise şu ifadeleri kullandı, ”Burada bulunan tüm sanayici ağabeylerimiz ile el ele vererek bugün ki haline getirdik. Burada bir başarı varsa bu başarı hepimizin. Bundan dolayı bu süreçte beni destekleyen değerli sanayicilerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” 

DAŞAN: OSB’LER ZATEN BELEDİYE GİBİ

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği 8MOSİAD) Başkanı Ali Abbas Daşan’ı da ziyaret eden Mimar Vahap Erdem , görev yaptığı süre içerisinde 1 Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş adamları ile de her zaman koordineli çalıştıklarını ifade ederek, bundan sonra da bu birlikteliğin devam edeceğini söyledi. 

Vahap Erdem’in aday adaylığından duydukları memnuniyeti dile getiren Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği Başkanı Ali Abbas Daşan ise, Erdem’in hizmet adamı olduğunu belirterek,”Biz 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde olmamıza rağmen 2. OSB’deki üstün gayretlerine şahit olduk.  OSB’lerde zaten bir belediye gibi. Dolayısıyla Vahap Bey’in bu görevi de rahatlıkla yerine getireceğine inancımız tamdır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız