SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buradan ABD'ye Sesleniyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:57
A- A+ PAYLAŞ

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, “İslam'a, Kur'an-ı Kerim'e, peygamberlerimize, camilerimize ve tüm mukaddesatlarımıza her türlü saldırıları lanetlemeye davet ediyoruz” dedi.

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve dernek üyelerinin de destek verdiği basın açıklaması, Cuma namazı sonrası Soykan Meydanı'nda yapıldı.

Basın açıklamasını okuyan MTTB Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, şu ifadeleri kullandı:

"ABD’de eski bir asker olan Ben Smith adlı kafir, çay partisinin toplantısında yaptığı konuşma sırasında İslam’a hakaret edip, elindeki Kur’an-ı Kerim’in mealini yere fırlatmıştır. Yüce kitabımız olan Kur’an-ı Kerim mealini yere atmakla yetinmeyip kahkaha atmış ve dinleyen diğer kafirler tarafından alkışlanmıştır. Bizler bu kafirlerin çirkin saldırısından dolayı şiddetle, nefretle kınadığımızı ve lanetlediğimizi ifade etmek istiyoruz. Onları yüce Allah'a havale ediyoruz. Bu çirkin olay tüm İslam alemini derinden yaralamıştır. Kur'an-ı Kerim'e düşmanlık edenler aslında Allah'a, Peygamber'e, meleklere ve tüm Müslümanlara düşmanlık etmektedir. Bu çirkin saldırılar senelerdir söndürülemeyen, önüne geçilemeyen ve gün geçtikçe parlayan Kur'an-ı Kerim'in ışığını söndürme ve Müslümanların önünü kapatma çabasıdır. Bu çirkin saldırıların arkasında Mescid-i Aksa'yı işgal eden, Gazze'ye ambargo uygulayan, Irak'ı, Afganistan'ı, Lübnan'ı işgal eden, Suriyeli Müslümanları birbirlerine öldürten ve İslam ülkelerinde Müslümanları birbirine kırdırtmaya çalışan, fitne ve fesatlık çıkaran, Müslüman kanı akıtan siyonist güçlerin olduğunu biliyoruz."

"Yüce kitabımıza bu çirkin saldırıyı yapanları, bütün Müslümanları tepki göstermeye ve yapanları lanetlemeye davet ediyoruz. Eğer bu saldırılara sessiz kalırsak daha şiddetli saldırıların geleceğini bilmeliyiz. Çünkü bu kafirler yıllardır İslam coğrafyasında İslam'ı asimile ederek Müslümanları inançlarından uzaklaştırma politikası uygulamaktadır. Yüce kitabımızı yere atan bu kafir gibilerini de öne sürerek bizlerin nabızlarını ölçmek istiyorlar. Tepkimize göre asimilasyona kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Bilmemiz gerekir ki İslam düşmanlarını cesaretlendiren Müslümanların bu tür çirkefliklere sessiz kalmasıdır" diyen Balin, açıklamasına şöyle devam etti:

"Buradan ABD yönetimine seslenmek istiyoruz; yüce dinimize ve kutsallarımıza yapılan bu çirkin olayların arkasındaki güçlerin ve o şahsın derhal tespit edilip önce vicdanlarda, sonra mahkemelerce yargılanması gerekmektedir. Aksi takdirde bu utanç tablosunun tarih boyunca unutulmayacağını ifade etmek isteriz. MTTB Malatya Şubesi olarak yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'e iman etmiş ve gönül vermiş, Kur'an aşkıyla yanıp tutuşmuş bütün Müslümanları İslam'a, Kur'an-ı Kerim'e, peygamberlerimize, camilerimize ve tüm mukaddesatlarımıza her türlü saldırıları lanetlemeye davet ediyoruz. Müslümanlar olarak yapılan bu tür saldırılar ve hakaretler karşısında kınamak ve lanetlemekle kalmamamız gerekir. Her gün Kur'an-ı Kerim'i okuyarak onunla haşır neşir olmamız gerekiyor. Hayatımıza uygulamamız gerekiyor. Her Müslüman'ın Kur'an-ı Kerim'i her gün meali ile beraber okuması gerekiyor. Son olarak şunu ifade etmek istiyoruz; Ey Kuran ve İslam düşmanları, şunu kesinlikle unutmayınız. Sizin ne projeleriniz, ne oyunlarınız, ne de saldırılarınız, bizi Kur'an-ı Kerim ışığından ve İslam'dan asla uzaklaştıramaz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız