SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Buradan Ayrılmak İstemiyorum'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:35:51
'Buradan Ayrılmak İstemiyorum'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Yeni Malatyaspor ile 2017'ye kadar sözleşmesinin olduğunu ifade ederek, şuanda hiçbir yere gitmeyi düşünmediğini, tek düşüncesinin takıma faydalı olmak olduğunu söyledi.

İrfan Buz'un takımın başına geçmesiyle birlikte geride kalan 6 haftada pozitif bir futbol oynadıklarını kaydeden Çiftpınar, "Mücadelemizi sahaya yansıtıp, takımın kapasitesine göre hareket edip, yapabildiklerimizi yapmaya çalışıyoruz. Bunun karşılığını da 6 maçta 12 puanla aldık" dedi.

"Liderlik şansımız olabilir"

Genç defans oyuncusu, 6 haftalık süreçte 2 şanssız maç kaybettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Son 3 maçın 3'ünde de galip gelerek, basamak olarak 12. sıraya yükseldik. Liderle aramızda 6 puan fark var. Bir anda hesaplar değişti. 5-6 hafta önce 'öldük, bittik' deniliyordu. Şimdi hesaplar tam tersine döndü. Play-Off ya da liderlik şansımız olabilir. Biz aynı şekilde, ciddi bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ayağımız her zaman yere sağlam basacak. Hiçbir şekilde rehavete kapılmayacağız." 

"Hiçbir şekilde buradan ayrılmak istemiyorum"

Başarılı defans oyuncusu, adının Bursaspor ile anılmasıyla ilgili de gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Bursaspor'un kendisiyle ilgilendiği yönündeki haberleri gazetelerden takip ettiğini dile getiren Çiftpınar, "Bana ya da kulübüne gelen herhangi bir şey yok. Ben de sizler gibi haberlerden okudum. Şuan bir gelişme yok. Zaten benimde öyle bir düşüncem yok. Şuanda aklım, fikrim Yeni Malatyaspor'da. Takımım için idmanlarda ve maçlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şuanda başka hiçbir şey düşünmüyorum. 2017'ye de kadarda takımımla sözleşmem var. Yeni Malatyaspor'dan çok memnunum, burası da benden memnun kaldığı sürece, kulübünde menfaatleri doğrultusunda hiçbir şekilde ayrılmak istemiyorum" diye konuştu.

"Takımda sivrilen insanlar olabiliyor"

Çiftpınar, takımda bütün futbolcuların iyi çalıştığını ve elinden gelenin en iyisini yapmak için sahada mücadele ettiğini söyledi.

Genç oyuncu, "Bireysel olarak idmanda ya da saha içerisinde çalışmalarını yaptığın zaman karşılığını alıyorsun. İnançlı insanlarız. Tevekkülümüzü yapıyoruz, duamızı ediyoruz ve idmanlarda iyi çalışıyoruz. Bunun karşılığını da maçlarda alıyoruz. Takım iyi olduğu zaman bizde iyi oluyoruz. Hep beraber iyi mücadele edince ister istemez ortaya çıkan sivrilen insanlar oluyor" dedi.

"O pozisyonda içimden bir ses devam etmemi söyledi"

Gol attığı pozisyonla ilgili de açıklama yapan başarılı futbolcu, şunları söyledi: "Bende Allah'a şükür bu sezon iyi başladım, iyi de götürüyorum. Aynı şekilde devam edip, devre arası ve sezon sonuna kadar takımıma en yüksek verimi sağlamak istiyorum. Bu hafta da güzel bir gol nasip oldu. O pozisyonda topu kazandım ve Alex'e oynadım. İçimden bir ses devam etmemi söyledi. Çok şükür top İrfan ağabeyime geldi. Espri olarak o pozisyonda İrfan ağabeyim dışında birine gelse devam etmezdim. İrfan ağabeyime gidince koşumu devam ettirdim. O da çok güzel bir orta kesti. Allah'a şükür gol atmak nasip oldu ve güzel de bir gol oldu. Golü kimin attığı önemli değil. Takımımız kazansın, taraftarlarımız mutlu olsun, camiamız mutlu olsun önemli olan budur."

"Tek hedefimiz galibiyet"

Adana Demirspor ile sahalarında zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Çiftpınar, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getirdi.

Genç defans oyuncusu, ayaklarının her zaman yere sağlam basacağını ve 90 dakika boyunca mücadele edeceklerini belirterek, "Adana Demirspor maçı öncesi taraftar grupları maçta stadı doldurma yönünde konuşmalar yapıyorlar. Galiba herkes maça gelecekmiş. Bizimde isteğimiz bu. Bizi sonuna kadar desteklesinler. Maç 0-0'da gidebilir, 1-0 geriye de düşebiliriz. Hiçbir zaman bizim mücadelemizden şüphe duymasınlar. Hepimiz iyi niyetle mücadele ediyoruz. Bu haftada sahaya galibiyet için çıkacağız. Bu ligde önemli olan ilk başta gol yememek. Bizde ilk başta gol yememeye bakacağız. Gol yemeyince illaki bir pozisyon geliyor. Temkinli olacağız ve ayaklarımız yere sağlam basacak. İnşallah Adana Demirspor maçında da galip gelip, galibiyeti camiamıza ve taraftarlara armağan etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız