SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buradan da Bir Gün Gideceğiz.."

0
Güncellendi - 2016-06-17 16:57:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte Vali Mustafa Toprak’ı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyarette konuşan Çalık, Vali Toprak’ın Malatya’da da başarılı çalışmalarda bulunacağına inandığını ifade ederek, “Malatya’nın kalkınmasına, gelişmesine, projelerin üretilmesine hem milletvekili arkadaşlarımızla, yerel yöneticilerimizle atanmış arkadaşlarımızla iş birliği yaparak birlikte katkıda bulunacağız.” dedi.

Çalık, terör örgütlerine yönelik sürdürülen çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, “Bütün terör örgütleriyle mücadeleye devam edeceğiz. Mücadelemizi birlikte vereceğiz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Malatya’nın geleceği adına, projeleri adına,  kültürel ve sosyal sorunlarına, birçok çalışmaya İnşallah birlikte imza atma fırsatı buluruz. Sayın valimizin diğer şehirlerde başarılı valilik görevlerini biliyoruz. İzmir gibi büyük bir ilden Malatya’ya gelmeleri ise şehrimiz için büyük bir avantaj.” diye konuştu.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Kayseri’ye atanan Vali Süleyman Kamçı ile iyi bir çalışma ortamında bulunduklarını aktararak, “İnşallah yeni valimiz ile birlikte de yapmamız gereken ne varsa memleketimiz için yapmaya gayret edeceğiz. Valimizin de desteği ile güzel hizmetleri Malatya’ya birlikte kazandıracağız.” ifadelerini kaydetti.

Vali  Mustafa Toprak  da, “Böylesine güzel bir ilde, güzel insanlara hizmet verecek olmadan dolayı da büyük bir onur duyuyorum. Bu onurun şüphesizki yükümlülük ve sorumluluklarımızı icra ederek hoş sada bırakarak taçlandırılması gerekiyor. Neticede bizler kamu görevlisiyiz; İzmir’de hizmetimizi tamamladık, büyüklerimiz burada uygun gördüler ve burada da devam edeceğiz. Ama buradan da bir gün gideceğiz. Gittiğimizde İnşallah hoş sada bırakmayı Allah nasip eylesin.” diye konuştu.

Bülten

ziyaretvali

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız