SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Burak Akdiş'le Anlaşma

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Sakaryaspor’dan forvet oyuncusu Burak Akdiş ile anlaştı. Bir süreden beri Malatyaspor’un transfer görüşmesi yaptığı Burak ile anlaşmaya varılırken, bu oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Halen Sakarya’da bulunan Burak, Malatyaspor’un 24 Temmuz’da Bolu’da başlayacak kampına katılacak.

Burak, transferinin ardından Malatyaspor resmi internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

“Güzel bir şehre ve güzel bir kulübe geldiğime inanıyorum. Büyük bir camiaya geldiğime inanıyorum. Hedefimiz Süper Lige çıkmak. Kendi adıma kulübüme faydalı olmak istiyorum. İnşallah futbolcu arkadaşlarla birlik-beraberlik içerisinde, Malatyaspor’a güzel günler yaşatacak ve istenilen yere getireceğiz.”

Burak Akdiş; 12 Haziran 1977 İstanbul doğumlu. Kartalspor, Galatasaray, Göztepe, Demirçelik Karabük, Sivasspor, Sakaryaspor, Kayseri Erciyes ve Bursaspor takımlarında forma giydi. 20 Kupa (3 gol), 111 Süper Lig (20 gol), 29 TFF 2. Lig (9 gol), 2 Özel (1 gol), 111 1. Lig (38 gol), 5 Avrupa Şampiyonası (1 gol), 37 2. Lig (9 gol) maçı oynadı. 21 yaş altı milli takımda 9 kez forma giydi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız