SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buralar Açık AVM Olacak"

A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Ceyhan, Alican Bozkurt ve bazı daire müdürleri ile birlikte Akpınar meydanı ve civarı ile Aslantepe Caddesinde yapımı devam eden çalışmaları inceledi.
Malatya genelinde başlatılan yenileme ve düzenleme çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Şehir merkezinde başlatmış olduğumuz yenileme ve düzenleme çalışmalarımız Akpınar ve Aslantepe caddesinde yoğunlaşarak devam etmektedir. Esnafımızın yoğun olarak bulunduğu bu bölgedeki çalışmalarımız, gündüz olduğu gibi geceleri de aynı hızla devam etmektedir. Gece bordür ve beton döküm çalışmaları, gündüz de düşeme çalışmaları yapılıyor." dedi.
 
Akpınar ve Aslantepe caddesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
 Başkan Çakır, "Akpınar bölgemizde ve eski MASKİ binamızın çevresindeki bütün ara sokaklarda altyapı yenileme çalışmaları devam etmektedir. Bu bölgelerimiz Malatya'nın ilk ticari merkezidir. Şu anda buranın modernleşme ve yenileme çalışmaları aralıksız olarak devam etmektedir. Akpınar bölgesinin çevreyoluna kadar olan bölümünü yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Aslantepe caddesinin alt yapısı tamamen bitirildi ve şu anda kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor." dedi.
 
Alt yapı çalışmaları sırasında kot farklılıklarından dolayı bazı sıkıntıların olduğunu belirten Başkan Çakır, "Bu sıkıntıların olması hem çalışmaların uzamasına neden oluyor, hem de esnafımızı olumsuz yönde etkiliyor. Amacımız Malatya'da kalıcı hizmetler yapmak. Çalışmalarda buna dikkat ediyoruz. Bu bölgemizdeki çalışmalar tamamlandıktan sonra iş yerlerinin cephe düzenlemelerini ve giydirmelerini esnaflarımızla birlikte yapacağız. Bunu da sağladığımız takdirde inanıyorum ki şehir merkezi Akpınar Meydanı ve Akpınar civarı adeta açık bir Alışveriş Merkezine dönüşecek. Burada vatandaşlarımız da çok daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapabilecekler" şeklinde konuştu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız