SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burası Bir Proje Kulübü"

0
Güncellendi - 2016-01-04 23:29:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman yaptığı açıklamada, proje kulübü olduklarını belirterek, gelecek planları hakkında bilgi verdi.

Barman, kulübün imkanlar ölçüsünde mücadele ettiklerinin altını çizdi. Gelecek planları yaptıklarını belirten Barman, "Bizim kulübün vizyonları ve hedefleri doğrultusunda sadece branş ya da farklı dallarda ayrı ayrı hedef belirleme gibi bir lüksümüz yok. Biz her şeyden önce yarışmacı bir kulüp değiliz. Bizim amacımız gençlere spor yapma olanağı sağlamak ve onları kötü alışkanlıklardan korumak. Sayın Başkanımız Ahmet Çakır Bey’in de bizden öncelikli isteği bu. Amacımız yarışmacı ve daha çok reklama yönelik olsa futbola girerdik. Malatya’da 2. Lig’de bir voleybol takımı yoktu, gençlerimiz bir seviyeden sonra emeklerinin boşa gittiğini düşünüp bu sporu yapmayı bırakıyordu. Şimdi onların kendilerini tüm Türkiye’ye kanıtlayacağı bir fırsat sunduk. Malatya’nın deplasmanı liglere katılan bir basketbol takımı yoktu, bu eksiği giderdik. Bunların dışında yaklaşık 10 branşta ferdi sporcuları destekledik ve zaman zaman önemli başarılar kazandık.”dedi. Kendilerinin dev bütçeli ve sürekli şampiyonluğa oynayan ya da bu hedefleri koymuş bir kulüp gibi algılanmaması gerektiğinin altını çizen Barman, “Burası bir proje kulübü. Belki beklentiler her branşta şampiyonluğa oynamamız ya da büyük bütçelerle, büyük hedefler koymamız olabilir ama bizim böyle bir yapımız yok. Elimizdeki imkânları en doğru ve verimli şekilde kullanmalıyız. Voleybol’ da bu yıl ligde kalırsak bizim için başarıdır. Şu görüntüde birkaç galibiyet bizi ligde tutacaktır diye düşünüyorum. Basketbol’da olursa play off, sporcularımız daha da tecrübeli hale gelirler çünkü orası daha zorlu bir grup. Bunun dışında diğer branşlarda daha çok geleceğe yatırım yapıp, iyi bir alt yapı kuruyoruz. Birkaç yıl sonra bireysel sporlarda iyi yerlere geleceğimizi şimdiden söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız