SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burası Emin Ellerde"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:11:06
A- A+ PAYLAŞ

 

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanlığı'na yeniden seçilen Ali Evren'e, 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. 
 
ESKKK'nın son seçiminde tekrar göreve getirilen ve 11 yıldır bu görevi sürdüren Ali Evren'i toplu olarak ziyaret edenler arasında yer alan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, "Türkiye genelinde örnek kooperatifler arasında olan merkez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde hep güzelliklerden söz edilir" dedi. 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, 1960'lı yıllarda kooperatif yönetim kurulu olarak bu odada bulunduklarını hatırlatıp, "Duygulandım buraya tekrar gelince. Tabi ki insanlar geçmişi ile yargılanır. Birşeyden mutluyum. Çünkü burası emin ellerde" ifadelerini kullandı. 
 
İl Genel Meclisi üyesi Rıza Sinanoğlu ve Dirijanlılar Derneği Başkanı Nevzat Öztürk iyi dileklerini iletirken, Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ise, "Önemli olan görevdeyden onunla o işi devam ettirebilmek. Ayrıldıktan sonra da ebedi olarak o onuru devam etribilmek de önemlidir" şeklinde konuştu. 
 
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavada da, "Beyanatınızda, bu benim son dönemim diyorsunuz. Zaten geçici olan bu görevlerdeki asıl gaye gök kubbede hoş bir seda bırakmasıdır" dedi. 
 
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Vren de konuşmasında, "Bu görevler gelip geçicidir. Rahmetli başkanımız Mehmet Acet derdi ki 'zordur ama yapılması da kolaydır'. Tekrar bu görevlere talipli olmayacağız. Ancak görevi bıraksak dahi ilimiz ve memleketimiz için elimizi her zaman taşın altına koymaya hazır olduğumuzu da ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız