SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burası Hastane Olmuş'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yeni binasına taşınan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden AKP Malatya milletvekilleri yetkililerden merkez hakkında bilgi aldı.

Yavuz Selim Mahallesi'ndeki TOKİ alanında geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin'le birlikte ziyaret eden Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, Başhekim Yücel Dönmez'den bilgi aldı. Hastalarla da görüşen milletvekilleri, yeni yerde vatandaşın daha rahat ortamda hizmet almaya başladığını söyledi.

Mücahit Fındıklı burada yaptığı açıklamada, "Yeni binada 4 tane de büyük çene ameliyathaneleri açılacak. 5 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriliyor. Diş ünitelerini muayenehane gibi biliyorduk. Ancak burası hastane haline dönüşmüş. Özellikle laboratuar kısmı, teknoloji üretim merkezi gibi olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde de ortodonti uygulamaları başlatılacak. İhtisasını yapmış bir hekimimiz de atandı. Çene cerrahi uzmanlarımız gelecek. Burası sağlık
açısından büyük eksikliği tamamlayacak"ifadelerini kullandı. Fındıklı, "Burayı ziyaret ettiğimizde gördüm ki, Elazığı'dan ve çevre illerden de gelenler var. Şeker Fabrikası alanına yapılacak yeni hastanemizin de temelini atıp bitirdiğimizde Malatya artık sağlık merkezi haline gelecek"dedi.

Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz de açıklamasında, "Burayı inceledik ve gördük ki, bütün cihazlarımız yenilenmiş. Protez laboratuar gördük. Harika bir yer olmuş. Bunlar hep AK Parti hükümeti döneminin farkıdır. İlk defa Türkiye'de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri açıldı. Birisi de Malatya'da açılıp hizmet veriyor. Ulaşım gibi bazı küçük sorunlar var. Malatyalılara kaliteli ve hijyenik hizmet veriliyor. Belli dallarda hastane açılması önemlidir. Önümüzdeki günlerde ilimize Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi de açılacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız