SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burası Kendi Köyümüz Gibi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:07:54
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Cemal Akın, “Malatya'nın büyükşehir olmasıyla beldelerimiz daha fazla hizmet alacaktır” dedi.

Malatya Milletvekili Akın, il başkan yardımcısı Selim Çağlar ve il genel üyesi Abdullah Kılıç ve beraberindeki partililerle merkez Dilek beldesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Akın, esnafın sorunlarını dinledi.

Daha sonra Dilek Belediyesi’ni ziyaret eden milletvekili Akın ve beraberindekiler, belediyenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Dilek Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen, “AK Parti Malatya Milletvekilimiz Celal Akın ve diğer partililere beldemizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra konuşan Milletvekili Celal Akın ise, Malatya’nın büyük şehir olmasının avantajlarından söz etti. “Dilek’i kendi köyümüz gibi görüyoruz. Özelikle büyükşehir olmasıyla birlikte Dilek'te gelişim ve değişim olacaktır “diyen Akın, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bütün vekillerimizle ayrı ayrı ilçe, belde ve köyleri ziyaret ediyoruz. Tabii bu arada sizin de meslektaşınız olarak görev yaptım. Eski Malatya Belediye Başkanı görevi yaptım. Malatya'nın büyükşehir olmasının Dilek beldesine de faydası olacaktır. Malatya'nın büyük şehir olmasıyla beldelerimiz daha iyi hizmet alacaktır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız