SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burası Örnek Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde İş Geliştirme Merkezi 'İŞGEM" için ayrılan 10 dönümlük alanda 36 küçük sanayiciye yer tahsisi yapılacak.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı'ya 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gezi ve incelemelerinde TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem tarafından burada kurulacak olan İŞGEM hakkında bilgiler verildi.

İŞGEM hakkında bilgi veren TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sosyal donatı alanında 10 dönümlük alanın İŞGEM'e tahsis edildiğini belirterek, "Odamız ile KOSGEB arasında yürütülen AB projemizin 2 milyon Avro'luk bütçesi onaylandı. İnşaatı ihale aşamasında. Buraya 36 tane işlik yapılacak.4 bin 700 metrelik kapalı bir alan. İş imkanı kafasında olan fakat maddi imkanı olmayan yatırımcıyı burada filizleme metodu ile büyüteceğiz. Küçük sanayicileri büyütmek için buraya
getireceğiz. Burada 36 tane işletmemiz olacak. Elazığ ve diğer illerde bunun örnekleri var. Projemiz gerçekleştiğinde ciddi bir istihdam kapısında açılmış olacaktır. Burası küçük sanayicilerimiz için organize bölgesine adım atmanın ilk noktası olacaktır" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, İŞGEM için her türlü desteği vereceklerini belirterek, bu konudaki sorunların çözmeye çalışacaklarını ifade etti. Fındıklı, İŞGEM'in küçük sanayi için büyümenin ilk adımı olacağını ve Malatya'nın bu kurumsal alt yapısı ile sanayileşme hedefini daha da büyüteceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız