SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burası Siyaset Üstü.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:00:15
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur  Çalık, "Şuan futbol dersi verebilecek kapasiteye sahibim. Bunun Malatyaspor sayesinde kazandım" dedi.

Çalık, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'ni ziyaret ederek, Yeni Malatyaspor yönetimi ve futbolcularla bir araya geldi. 

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Bugün buraya çok mutlu bir şekilde geldik. Malatya'mız için çok güzel bir hava oluştu" dedi. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları elde ettikleri şampiyonluktan dolayı tebrik etti.

Çalık, Derebeyleri taraftar gruplarına takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Onların gücü bu şampiyonluğun gelmesini sağladı" dedi.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in aldığı 440 günlük ceza sonrası, 'bir Adil Gevrek gider, bin tane Adil Gevrek gelir' diyerek, statta seyircilerle birlikte yerlerini aldıklarını kaydeden Çalık, "Malatyaspor'u siyasetin ötesinde seviyorum. Malatyaspor siyaset üstü bir kurum. Hiç kimsenin burayı siyasileştirmemesi gerekir. Bir anne, eş ve kadın olarak futbolu evimde eşim ve çocuklarım izlediğinde, televizyonun düğmesine basıp, kapatırdım. Sadece Fenerbahçe taraftarlığım vardı. Malatyaspor'un 84 yılında namaglup şampiyon olması benim için çok anlamlı ve önemliydi. Ne zaman Malatyaspor taraftarı olma mutluluğunu yaşadım, ondan sonra o mutlulukla futbolun bütün deyimlerini , oyunun bütün kurallarını, oyuncularımızın nerede oynadıklarını, isimlerini tek tek öğrendim. Şuan futbol dersi verebilecek kapasiteye sahibim. Bunun Malatyaspor sayesinde kazandım" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğuna çok sevindiğini dile getiren Çalık, "O gün şampiyon olduğumuzda bütün siyasi partilerin mensupları vardı. Herkes o sevince dahildi. Malatyaspor denildiğinde akan suların hepimiz tarafından durdurulduğunu gördük. Meşakkatli ve zorlu bir yoldu. Bu zorlu yolda ipi Yeni Malatyaspor göğüsledi. Çok büyük bir başarı sergiledi. Adil başkanımı çok yorduk, çok üzdük ama inşallah PTT 1. Ligi'nde üzülmeden o ligin en iyi takımı olacağız" dedi. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Çalık'ın iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. 

Gevrek, herkesin şampiyonlukta çok büyük katkısının olduğunu kaydederek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın 5 senedir vermiş olduğu emeğin karşılığını alması adına çok mutlu olduklarını ifade etti. 

'Malatya'da futbol bitti' denildiği andan Ahmet Çakır'ın bir takımı yoktan ver ettiğini belirterek, "Yeni Malatyasporumuz bu sene PTT 1. Ligine çıktı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın çok büyük katkısı oldu. Herkesin şampiyonlukta büyük emekleri oldu. Aldığımız ceza sonrası bütün Malatya birlik oldu ve hep birlikte hareket etti. O birlik ve beraberliğin vermiş olduğu güçle şampiyonluk geldi. Ben inanıyorum ki, o birlik ve beraberliği sürdürürsek, Malatya'mızı hak ettiği yere taşırız" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız